Κυριακή 15 Μαΐου 2011

AN XALASI O ENAS 3

AN XALASI O ENAS 2

ΓΚΙΖΕΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Ευγενία Γκιζέλη: Οι Καλύτερες Ρώγες Στην Ελλάδα;

Από φωτογράφησή της για το Playboy. Είναι μεγάλες και έχουν χαρακτήρα. Δες:










STROUMF


The Smurf fuckfeast brought to you by RedTube - Home of free porn videos

MORAKI SE LIVE KAMS

LOVE NINJA

AN XALASI O ENAS

TA MEGALITERA KAI SINEXIZOUN

Έχει τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο


Και φυσικά δεν είναι αληθινά....
Με στήθη που ζυγίζουν 14 κιλά το ένα και με συνολικό όγκο που αγγίζει τα 10.000 κυβικά εκατοστά η Τσέλσι Τσαρμς από την Μινεσότα κατέχει και επίσημα τον τίλτο της γυναίκας με τα μεγαλύτερα στήθη στον κόσμο.
Η εμφάνιση της νεαρής από τις ΗΠΑ σε εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης όμως δεν προκάλεσε την έκπληξη ή ίσως και το θαυμασμό του ανδρικού κοινού, αλλά επέσυρε την μήνιν καθώς προβλήθηκε τις πρωινές ώρες και το κοινό συμπεριελάμβανε πολλά παιδιά.

Η 35χρονη έκανε την πρώτη της αισθητική(;) επέμβαση το 2003. Αργότερα κατέφυγε στην μέθοδο των string breast εμφυτευμάτων. Μια μέθοδος που εγχέει υγρά στον θώρακα με αποτέλεσμα να μεγαλώνει το στήθος. Αυτή η μέθοδος είναι πλέον απαγορευμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Τσέλσι Τσαρμς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει πλέον στην καθημερινότητά της, καθώς αναγκάζεται να τρώει σε μεγάλη απόσταση από το τραπέζι και κοιμάται μόνο ανάσκελα ή στο πλάι. Σύμφωνα με την ίδια η επέμβαση μείωσης του στήθους της είναι αναγκαία καθώς οι μαστοί της συνεχίζουν να μεγαλώνουν κατά 2,5 εκατοστά τον μήνα!