Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

AYTES KSEROYN

Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από έναν … άνδρα..!!


 
Όλο και περισσότερες γυναίκες απενοχοποιούν τα sex toys. Βασιλιάς τους, είναι ο δονητής. Γυναίκες όλων των ηλικιών, αλλά και άντρες παίρνουν έναν δονούμενο σύντροφο για ιδιωτικές αλλά και διαπροσωπικές επαφές. Η χρήση τους παλαιότερα ήταν κατακριτέα δια ροπάλου, στις μέρες μας ο δονητής αποτελεί ένα kinky δώρο, χωρίς να σε χαρακτηρίζει «ανώμαλο» ή «στερημένο» η χρήση του.


10 λόγοι για να χρησιμοποιήσει μια γυναίκα ένα δονητή

1. Ο δονητής είναι διαθέσιμος οποιαδήποτε ώρα και στιγμή τον θελήσει. Ο άντρας έχει το ωράριό του.

2. Ο δονητής μπορεί να έχει οποιοδήποτε μέγεθος αυτή επιθυμεί. Μπορεί ακόμα να έχει και περίτεχνα κατασκευασμένη επιφάνεια για μεγαλύτερη απόλαυση. Ο άντρας έχει αυτό που του χάρισε η φύση.

3. Ο δονητής κινείται κατά τη βούληση της γυναίκας. Μπορεί να πραγματοποιήσει και κινήσεις που εκ κατασκευής δε μπορεί να κάνει ο άντρας. Ο άντρας κινείται συγκεκριμένα.

4. Ο δονητής δεν εκσπερματώνει ώστε να «πέσει»,ούτε αντιμετωπίζει προβλήματα σεξουαλικής δυσλειτουργίας. Ο άντρας πιθανόν να αντιμετωπίσει,καθώς και τον εγκαταλείπει η στύση μετά την εκσπερμάτωση.

5. Ο δονητής δε μπορεί να αφήσει μια γυναίκα έγκυο.

6. Ο δονητής δε μπορεί να κολλήσει μια γυναίκα ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

7. Ο δονητής είναι ενας τρόπος έρευνας της σεξουαλικότητας της γυναίκας.Δοκιμάζει μόνη της καινούρια πράγματα.

8. Ο δονητής είναι ένα όπλο κατά της απιστίας.Αν κάποια γυναίκα έχει στιγμιαία επιθυμία για σεξ ,μπορεί να ξεσπάσει έτσι και να μην πάει με άλλον άνδρα.

9. Ο δονητής είναι ένα σύμβολο φεμινισμού.Αν κάποια γυναίκα σιχαθεί το αντρικό φύλο,κρατά το χρήσιμο μέλος του.

10. Ο δονητής δεν θα απογοητεύσει ποτέ μια γυναίκα,θα κάνει πάντα αυτό που είναι φτιαγμένος να κάνει.Ο άντρας μπορεί να την απογοητεύσει σε πολλά επίπεδα.