Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

POY XORAI

KOYZINATO

EMMANUELLE IN AMERICA

ΜΟΝΙΚΑ BELLUCCI

17 Ιουνίου 2011

H Monica Bellucci ολόγυμνη και άβαφη!


Ετών 47 και μητέρα δύο παιδιών.!

Αυτή είναι η Monica Bellucci, η οποία ποζάρει ολόγυμνη για το τελευταίο τεύχος του γαλλικού Elle, καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία της μόνο με τα...ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ
χέρια της.

Η Ιταλίδα καλλονή έκανε για μια ακόμη φορά τους πάντες να παραληρούν με το θεϊκό κορμί της, ενώ το ακόμη πιο απίστευτο είναι ότι η ίδια δεν θεωρεί ότι το σώμα της είναι τέλειο.


.



«Το σώμα μου δεν είναι τέλειο. Όμως δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ατέλειές μου. Εδώ που τα λέμε, κανείς δεν είναι τέλειος. Πρέπει να αγαπήσουμε το σώμα μας».

Εκτός όμως από αυτό, η διάσημη ηθοποιός εμφανίζεται εντελώς άβαφη, χωρίς ίχνος make-up, αδιαφορώντας πλήρως για το τι θα πουν οι άλλοι.



«Η αληθινή Monica» είναι ο τίτλος της συνέντευξης που φιλοξενείται στο περιοδικό, στην οποία η ντίβα του παγκόσμιου lifestyle φορά μόνο… την βέρα της! Μιλά για την καινούρια της ταινία, τον σύζυγό της Vincent Cassel και τον γάμο της. Και αυτά που λέει κάνουν πραγματικά τους πάντες να απορούν: «Αναρωτιέμαι πολύ συχνά πόσο θα διαρκέσει ο γάμος μου. Θα είναι τυχερός; Θα είμαι ευτυχισμένη; Το να στεριώσει ένας γάμος, είναι σπάνιο πράγμα».

(Εάν αυτοί είναι προβληματισμοί μιας τέτοιας γυναίκας, φανταστείτε τί πρέπει να πούν οι υπόλοιπες...).



«Τα παιδιά μου είναι η ζωή μου. Τα παίρνω παντού μαζί μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να τα αφήνω σπίτι αλλά θέλω να τους προσφέρω το μεγαλύτερο δυνατό αίσθημα ασφάλειας», δήλωσε αναφερόμενη στα δύο της παιδιά.

GKOL O MESI

Αυτό το "κορμί " έβαλε σε μπελάδες τον Λιονέλ Μέσι! Απολαύστε το σε πολύ αποκαλυπτικές φωτογραφίες!

17 Ιουνίου 2011

Την αποκάλυψη έκανε η ιταλική «Corriere dello Sport» κάνοντας λόγο για σκάνδαλο.
Ο Λιονέλ Μέσι μαζί με τα αδέρφια Μιλίτο (Γκάμπριελ και Ντιέγκο) έδωσαν το παρών σε «σεξ & αλκοόλ» πάρτι στην Αργεντινή που διοργάνωσε η διάσημη πόρνη (!) της χώρας Xoana Gonzalez.
Το γεγονός τάραξε τον αργεντίνικο Τύπο που ασχολήθηκε πολύ με το ζήτημα, το έκανε πρωτοσέλιδο και έβαλε και τη στάμπα του «σκανδάλου» στον κατά τα άλλα ήσυχο και χαμηλών τόνων Μέσι!
Για να δούμε καλύτερα για ποια κοπέλα μιλάμε...










Πηγή: athensbars.gr