Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ORE MANA MOU

Τα πρωινά με την μαμά και το βράδυ με...





Θα πρέπει να γυρίσω τον χρόνο πίσω. Είχα τελειώσει τις σπουδές μου και έκανα την θητεία μου στο Ναυτικό. Τότε είχα μια σχέση με μια φοβερά σέξι κοπέλα. Φιδίσιο κορμί, και ντύνονταν φοβερά σέξι, με τα μίνι της, με τα ντεκολτέ της. Περνάγαμε καλά. Είχα πολλές εξόδους και το ρίχναμε στο γόμησα. Πολλές φορές πριν βγούμε έξω πέρναγα από το σπίτι της, να την πάρω. Πολλές φορές αργούσε όποτε την έβγαζα στο σαλόνι να περιμένω, βλέποντας τηλεόραση. Όμως η αργοπορία είχα και τα καλά της. Γνώρισα και την μαμά της. Μόλις την γνώρισα είπα μέσα μου αλλά και φανερά.
Σε σας έμοιασε η κόρη σας τις είπα.

Αυτό είναι καλό ή κακό?

Μα τι λέτε? απάντησα. Είσαστε πανέμορφη όπως και η κόρη σας. Ο άντρας είναι τυχερός, να έχει τέτοια γυναίκα όλα αυτά χρόνια στο πλευρό του.
Ευχαριστώ αγόρι μου. Και η κόρη μου, έχει κάνει σωστή επιλογή. Θα την ζηλεύουν πολλές.
Εκείνη την στιγμή, εμφανίζεται η κόρη της. Ντυμένη πάλι ξεκόλλα. ένα σουπερ μίνι.
Μπράβο Ε, λέει η μαμά ωραία επιλογή. Θέλω να το δανειστώ και Γή αυτό μια μέρα...Εσύ τι γνώμη έχεις? (λέει σε μένα).
Συμφωνώ σε όλα. Δεν ήθελα να πω παραπάνω, γιατί ήταν και η κοπέλα μου μπροστά.
Είχες περάσει ένας μηνάς, από τότε που την γνώρισα. Δεν έτυχε να την βρω σπίτι σε δυο άλλες επισκέψεις. Έλειπε μαζί με τον άντρα της σε κάτι δουλείες στην επαρχία. Κάνε σεξ στο διπλό κρεβάτι και σκεφτόμουν την μαμά της. Εδώ θα γαμιόνται σκεφτόμουν και καύλωνα περισσότερο.
Την επομένη φορά ήμουν τυχερός. Ήταν σπίτι. Ήταν νωρίς το απόγευμα, όταν πέρασα να πάρω την Ε για να βγούμε βόλτα. Μου άνοιξε η μαμά της. Πήγα να λιποθυμήσω με το θέαμα. Φορούσε ένα νυχτικό άσπρο και πανω μια λαμπίτσα, που δεν ήταν είχε κουμπώσει. Είδα τις βύζανες και αμέσως καύλωσα....
Συγγνώμη λέει, μου σε υποδέχομαι έτσι, αλλά ήμουν ξαπλωμένη και η Ε κάνει μπάνιο.
Σας παρακαλώ. δεν κάνατε τίποτα. ΙΣΑ ΙΣΑ...
Κάτσε στον καναπέ και θα έρθει. Να σου φέρω ένα γλυκό που έφτιαξα αν δοκιμάσεις??
Ναι, απαντώ.
Σε λίγο φέρνει το γαλακτομπούρεκο και κάθεται διπλά μου και η ρόμπα ξεκούμπωτη και οι βύζανες έτοιμες να πεταχτούν έξω. αλλά και οι ποδάρες δεν πήγαιναν πίσω.... Σουπερ. Για την ηλικία της ήταν μεγάλη καήλα. Ηλικία δεν ρώτησα πρέπει να ήταν γύρω στα πενήντα, αλλά τυφλά να έχουν οι 20 άρες. Σε μια στιγμή ενώ έτρωγα έπεσε λίγο γαλακτομπούρεκο πάνω στο παντελόνι μου. Το βλέπει και το μαζεύει. Η αμέσως επομένη κίνηση ήταν να με χαϊδέψει στο μπούτι και έπιασε και λίγο Πούτσο...
ΜΜΜΜ κάνει θα περάσει καλά η Ε...
Εκεί κοκκαλωσα δεν ειπα τιποτα. Μετα απο ενα δυο λεπτα ηρθε η Ε.. ντυμένη οπως παντα. Ειχε μπει και ο χειμωνας και φορουσε με ψηλες μποτες. Οπως παντα μια καβλα.
Την αλλη μερα το πρωι δεν ειχα υπηρεσια και ημουν σπιτι και χαζευα τηλοραση και χτυπαει το τηλεφωνο. Ηταν η μαμα της Ε.
Καλημερα τι κανεις ? Μου ειπε η Ε οτι εισαι σπιτι και ειπα να σε παρω τηλεφωνο για να σου ζητησω κατι. Να μου κανεις παρεα να παρω κατι εσωρουχα πυου θελω. Δεν ξερω ομως το μαγαζι που ειχατε παει με την κορη μου και θελω να με πας και να κανεις και παρεα αν δεν εχεις αντιρρηση.
Στην αρχή κολλωσα. Πηγα να βρω δικαιολογια, αλλα αμεσως ειπα οκ. Σε δεκα λεπτα ημουν σπιτι και χτυπησα το κουδουνι να κατέβει. επειδή μεναμε κοντα φοβομουν μηπως μας δει κανας γνωστος. δεν ξερω αισθανόμουν λιγο ασχημα. Μετα απο ενα λεπτό κατεβαινει και τι βλέπω??? το φορεμα που ειχε φορέσει η κόρη της πριν απο λιγες μερες. Τολμώ να πω οτι πω οτι της πηγαινε περισσοτερο. Σκετη ΚΑΒΛΑ.
Το μαγαζι με τα εσωρουχα ηταν πολυ κοντα.Μπαινουμε μεσα και πάλι δεν αισθανομουν καλα.Αλλα καμαρωνα ταυτοχρονα. Εγω ηθελα να ειμαι διακριτικος και δεν ημουν διπλα της οταν διαλεγε. Με ρωτησε κανα δυο φορες. Οτι μου εδειχνε ηταν φωτια. Σε κανα εικοσαλεπτο αφου πηρε αρκετο εσωρουχα φυγαμε. φθανουμε σπιτι. Παω να χαιρετισω και μου λεει, να πιουμε καφε .δεν το σκεφτηκα αρκετα. ανεβηκα. Καθισα στον καναπε και πηγε να φτιαξει τους καφεδες. αφου τους εφερε ειπε παει να αλλαξει. δεν χρειαζεται τις λεω εισαστε υπεροχη. Βρισκεις απαντα; Οχι μονο εγω και αλλες αντρες. Ειδα πως σας κοιταζαν στο δρομο. Φοβαμαι μην το λερωσω και φωνάζει η Ε. θα περιμενω εδω . θα κανω και ενα τσιγάρο, μπορω; Οσα θες απαντα. Μετα απο λιγο ερχεται φορώντας μια ρομπα κουμπωμενη. ηταν και μακρυα και δενε βλεπα τι φορούσε απο μεσα. εκει απογοητετικα. Θελω μια χαρη ακομα μου ειπε. Πειτε μου. Θελω να μου πεις για ενα σετακι που πηρα. αν μου πανε. και ανοιγει την ρομπα..... ενα μαυρο δαντελωτο baby doll..Ειναι σουπερ ειπα δυνατα. και ενα ζευγαρι ζαρτιέρες θα εισασταν .... Πως ? ειπε. θα το πω και πείτε οτι θελετε... ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ... Γελασε να εισαι καλα αγορινα. Ξαναφευγει και παει παλι στο δωματιο της.Επιστρεφει με ζαριερες... Τουμπανο η γυναικα...... Μην μου το κανετε αυτα ψελλισα.. Γιατι δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις? εισαστε η μαμα της Ε και δεν ξερω αν ειναι οτι καλυτερο αυτο.  Δεν χρειαζεται να το πουμε σε κανενα... της ακουσα σχετικα απογοητευενη. Συγγνωμη αν ειπα κατι κακο, αλλα δεν τοπ ηθελα. ειναι αληθεια οτι εισαστε φοβερα σεξυ. απ την πρωτη στιγμή το ειπα, μολις σας ειδα
Επειδη ειχα αρχισει να χανω το παιχνίδι ανελαβε δραση. Ειχαμε μπροστα μας, τρεις -τεσσερις ωρες μεχρι να επιστρεψουν σπιτι , οι υπολοιποι(κορη, μπαμπας και γιος). Καθεται διπλα μου στον καναπε και μου ριχνει ενα γλωωσοφιλο..... Η αντιδραση μου ηταν αμμεση. χουφτωσα το στηθος.... με μια κινηση ριχνω τη μια τιραντα και πεταχτηκε εξω ... ηταν τεραστιο και καλυτερο απο οτι φανταζωμουν. παρα τα χρονια της ελαχιστα πεσμενο και με μια ρωγα για δαγκωμα...ενω τις δαγκωνα τις ρογες αυτη ειχε βαλει το χερι της πουτσο μου.... και το δικο μου χερι στην μουναρα της . περιποιημενο και εσταζε απο καβλα..... χωρις να χασει χρονο σκυβει και αρχιζει να μου παιρνει πιπα. Η τυπισσα ηκερε καλα την τεχνη, εγω με το δαχτυλο στην μουναρα της . Μεσα σε λιγα λεπτα με τελειωσε.. Ισως το καλυτερο τσιμπουκι που μου εχουν παρει ποτε. Τωρα θελω να με πηδηξεις. Πρωτα ομως θελω να σε γλυψω εγω της ειπα. Η μουναρα εστασε και ειχε μια υπεροχη γευση.... Η γλωσσα μου και το δαχτυλο εκαναν μαλλον φοβερο παιχνιδι γιατι μετα πο λιγο σπαρταρουσε και εχυσε..Δεν ηθελα και πολυ να ξανακαβλωσω. μολις καβλωσα ανεβηκε πανω μου . Η καριολα εκανε εξαιρετικο πηδημα.... μετα απο λιγο αλλαξαμε σταση . ημουν εγω απο πανω.... εχυσε συνεχεια και γω ειχα πολλες δυναμεις....εκει που την πηδαγα στα τεσσερα, λεει θελω να πηδηξεις και απο κωλο... Τον εβαλα αμεσως στον υπεροχο κωλο της και εχυσα μεσα του....ομως πλησιαζε η ωρα να ερθουν, ντυθηκαμε και γω εφυγα. Το απογευμα , περασα να παρω την κορη της. Δεν ηταν εκει. δεν βγηκαμε εξω και πηδηχτηκαμε στον ιδιο καναπε.... δεν μπορουσα να βγαλω απο το μυαλο το πρωινο.

Για τους υπολοιπους εξι μηνες, οσο ημουν με την Ε, πολλα πρωινα που δεν ειχα υπηρεσια, πηδιοάμσταν με την  μαμα. δεν θα την ξεχασω ποτε....

NEES FOTO TZOULIAS

Η ΦΙΛΛΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

H ΦΙΛΛΗ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ
Γεια σας…
Είμαι 22 χρονών και είμαι καψούρης με τη φίλη της μάνας μου, που είναι 40!
Οποτε έρχεται σπίτι και έρχεται συχνά… ντύνεται συνέχεια προκλητικά, γιατι της αρέσει να σκέφτονται, αυτοί που τη βλέπουν, πονηρά πράγματα για αυτήν!
Η γυναίκα είναι κάβλα… 1,80 ύψος, 80 κιλά, στητό βυζί και ενα προσωπο 35αρας μουνάρας και κρατιέται καλά γιατί προσέχει τον εαυτό της πολύ!

Τέλος πάντων, μη τα πολυλογώ, η Άννα (έτσι την λένε), όταν ήμουν 17 χρονών, είχε παρει χαμπαρι ότι όταν ερχόταν σπίτι με κάβλωνε και πήγαινα στο μπάνιο και τον έπαιζα για πάρτη της!
Το είχα καταλάβει γιατί μου έριχνε σπόντες του τύπου «τι έκανες τόση ώρα στο μπάνιο;» και «θες βοήθεια, να έρθω;», υπονοούμενα που με κάβλωναν πολυ!
Μία μέρα, μπαίνει στο μπάνιο εντελώς τυχαία (;;;) και με βλέπει με την πούτσα καβλωμένη στο χέρι μου, να τη παίζω. Η αλήθεια είναι ότι ντράπηκα, αλλά απο την άλλη, ήταν μια αφετηρία… και μου λέει «Σπύρο… τι κάνεις εκει;». Εγω τα έχασα και σταμάτησα. Τότε, όμως, ήρθε και πήρε το καβλί μου στο χέρι της και μου τράβηξε μία μαλακία όλα τα λεφτά!
«Αυτό ήταν ένα δείγμα» μου λέει…
«Δείγμα;» της απαντώ… και μου λέει «ο άντρας μου είναι βραδινός απόψε, θα σε περιμένω στις 22.00″.
Φυσικά δεν το σκέφτηκα καθόλου, περίμενα πως και πως να περάσει η ώρα!
Και αφού όλα πήγαιναν μια χαρά, ετοιμάστηκα και εγω και όταν πάω να φύγω, μου λέει η μάνα μου «πήγαινέ με στην Άννα να της κανω παρέα, γιατί είναι μόνη της»… έφαγα ένα ξενέρωμα…
Τέλος πάντων, τα μπαλώνω κάπως και κάθεται σπίτι.
Φτάνω στο σπιτι της Άννας με μία κάβλα μέχρι το κεφάλι!
Μου ανοίγει, φορούσε ένα κοφτό σορτς που έμπαινε μέσα στα μουνάκι της και ενα ντεκολτέ που τόνιζε τις βυζάρες της.
«Γεια σου καβλιάρη» μου λέει…
«Γεια σου Άννα» της λέω εγω!
Τότε κόλλησε το σώμα της πάνω στο δικό μου και άρχισε να με φιλάει και να μου τρίβει το καβλί μου.
Τα είχα χάσει και μου λέει «ντρέπεσαι;»
Της λέω «οχι, άλλα να…. είναι η πρώτη μου φορά και…» δεν πρόλαβα να της πω τίποτα άλλο και με ρίχνει στο κρεβάτι της. Μου κατεβάζει το παντελόνι και βλέπει οτι δεν φόραγα μποξεράκι και είδε κατευθείαν το καβλωμένο πούτσο μου.
Τον έβαλε στο στόμα της, τον ρούφαγε με λύσσα, έγλυφε τα αρχίδια μου και με έκανε ταύρο!
Σηκώνεται επάνω και κατεβάζει το σορτς που είχε κολλήσει μέσα στο μουνάκι της…
«Πιάσε το μουνί μου να δεις πόσο υγρή είμαι για σένα» μου λέει…
Της χάϊδευα το ξυρισμένο μουνί της και ξαφνικά χώνει το χέρι μου μέσα στο μουνί της… έβγαλε μία κραυγη κάβλας και μου λέει «θέλω να μου σκίσεις τη μουνάρα τώρα». Μετά, κάθεται πάνω μου και τρίβει την πούτσα μου πάνω στο ύγρο μουνί της και ύστερα το έχωσε μέσα της.
Ήταν τοσο καυτό και υγρό το μουνάκι της, σκέτη κάβλα…
Την γαμούσα περίπου 15΄μέχρι που της λέω «θα χύσω»…
Τότε σηκώθηκε, μου έπιασε τον πούτσο και γύρισε από την αλλη. Τον έχωσε μέσα στη κωλοτρυπίδα της και ταυτοχρονα έπαιζε το μουνί της και χύσαμε και οι δύο μαζί…
Τη γάμησα 3 φορές εκείνο το βράδυ, με αποκορύφωση την τελευταία, που την έχυσα στα μούτρα!

Απο τότε, βρισκόμαστε σπίτι της όποτε δουλεύει ο άντρας της και γαμιόμαστε ασύστολα!

BABY SITTER