Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ELENA KALLIANOY

Έλενα Καλλιανού - Η αθλήτρια που κόβει την ανάσα είναι το νέο αστέρι της Sirina!

 
H νέα πρωταγωνίστρια της Sirina είναι μόλις 23 ετών και φανατική του σεξ! Η Έλενα Καλλιάνου είναι ένα κορίτσι που σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ το επόμενο διάστημα.
Η νεαρή γυμνάστρια από την Πάτρα μπορεί να μην έχει ακολουθήσει το επάγγελμα του μοντέλου –αν και στο παραλθόν έχει φωτογραφηθεί για εταιρεία αθλητικών ειδών– όμως η εντυπωσιακή εμφάνιση και το καλλίγραμο σώμα της, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Ο αθλητισμός είναι από τις μεγάλες της αγάπες και μάλιστα της έχει χαρίσει αρκετές διακρίσεις κι ένα πρωτάθλημα στίβου.Η ίδια παραδέχεται πως αποφάσισε να γυρίσει την πρώτη της ερωτική ταινία με τη Sirina, αφού η πρόταση που δέχτηκε ήταν ιδιαίτερα δελεαστική.

Όπως κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει, η Έλενα αποκαλύπτει ότι το φετίx της είναι οι ψηλοτάκουνες γόβες, τις οποίες δεν αποχωρίζεται ούτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Aγαπημένη στιγμή στο σεξ ήταν όταν αφέθηκε στα χέρια δύο πελατών του γυμναστηρίου που εργάζεται, ενώ δηλώνει φανατική του σεξ σε δημόσιους χώρους.

Ποιος άντρας όμως έχει πιθανότητα να την κατακτήσει; «Αυτός που έχει πιθανότητες να με κατακτήσει μελαχρινός και φυσικά να με προσέχει!»





BOTY BRAZIL