Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

DOK EIME AROSTOS

STIN PARO

Τάνια από Θεσσαλονίκη: Με τον αδελφό του άντρα μου και τη φίλη μou

 

Ονομάζομαι Τάνια,είμαι 29 ετών και είμαι από την Θεσ/νίκη.Ήταν καλοκαίρι του 2010,όταν με τον άντρα μου τον Χρήστο,τον αδερφό του Δημήτρη,την γυναίκα του(Κατερίνα)Και ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι(Μαρία-Νίκος),κανονίσαμε να πάμε διακοπές στην Πάρο.Το συζητούσαμε αρκετό καιρό να πάμε σε αυτό το νησί.Αφού λοιπόν κανονίσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε.

Ήταν Παρασκευή απόγευμα και το άλλο πρωί πετούσαμε για Πάρο.Νωρίς το πρωί είχαμε κιόλας φτάσει.Τα δωμάτια θα ήταν έτοιμα κατά τις 12:00 και έτσι απλά αφήσαμε τα πράγματα και πήγαμε για μπάνιο.Ήταν φανταστικά! Το απόγευμα που γυρίσαμε,τακτοποιηθήκαμε και είπαμε κατά τις 21:00 να βρεθούμε και να πάμε για φαγητό.Έτσι και έγινε.Δεν το συνεχίσαμε μετά γιατί ήμασταν και λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι. Την επόμενη μέρα μετά το πρωινό ετοιμαστήκαμε και φύγαμε για θάλασσα... Περνούσαμε τέλεια! Κάποια στιγμή που καθίσαμε πιάσαμε κουβέντα για διάφορα θέματα και καταλήξαμε να μιλάμε για σεξ,ερωτικά παιχνίδια και άλλα τέτοια.Ούτε λίγο ούτε πολύ αρχίσαν και τα μεταξύ μας πειράγματα.





Οι μέρες περνούσαν σε αυτούς τους ρυθμούς και ήταν όλα φανταστικά.Το θάρρος αναμεσά μας μεγάλωνε και οι συζητήσεις γινόταν όλο και πιο πονηρές και περισσότερο ανάμεσα στον Δημήτρη και την Μαρία. Τους άκουγα στιγμές που οι άλλοι ήταν στην θάλασσα να μιλάν για το πως γαμιούνται με τους συντρόφους τους.Εγώ κοκκίνιζα αλλά ήθελα να τους ακούω. Τους φανταζόμουν να γαμιούνται μαζί και κάβλωνα απίστευτα! Αυτοί το καταλάβαιναν και το συνέχιζαν όλο και πιο πολύ. Ένα βράδυ είπαμε να το περάσουμε στην παραλία με φωτιά. Ο Δημήτρης έπαιζε και κιθάρα και ή νύχτα περνούσε όμορφα. Κάποια στιγμή η Κατερίνα κουράστηκε και είπε ότι θα πάει στο δωμάτιο για ύπνο. Μετά από λίγο έφυγε και ο Χρήστος με τον Νίκο.Εμείς συνεχίσαμε.

Ο Δημήτρης με την Μαρία άρχισαν να λεν τα δικά τους και εγώ έκπληκτη τους άκουγα. Άρχισα να καβλώνω.Ένιωθα το μουνί μου υγρό και χωρίς να δώσω σημασία στο τι συμβαίνει γύρω μου, έκανα στο πλάι το σορτς που φορούσα έβαλα το δάχτυλο μέσα στο μουνάκι μου και άρχισα να το παίζω με μανία. Ένιωσα τα μάτια της Μαρίας και του Δημήτρη να πέφτουν επάνω μου και να με κοιτούν.Πήγα να σταματήσω αλλά άκουσα τη φωνή της Μαρίας να μου λέει: Μη το κάνεις! Συνέχισε! Τρελάθηκα. Ενώ κανόνικά θα σταματούσα,δεν το έκανα. Συνέχισα να παίζω με το μουνάκι μου.Ξαφνικά ένιωσα μια γλώσσα να μπαίνει μέσα μου. Η κάβλα μου ήταν απίστευτη! Ήταν η γλώσσα της Μαρίας και δεν ήθελα με τίποτα να βγει από το μουνί μου. Ο Δημήτρης μας κοιτούσε σαστισμένος.Τι κάθεσαι και μας κοιτάς του λέει η Μαρία. Έλα! Έλα να δούμε! Κάνεις αυτά που λές ή μόνο λόγια είσαι;

Ο Δημήτρης μας πλησίασε βγάζοντας το μεγάλο και χοντρό καβλί του. Αυτό που μας είχε πει ήταν αλήθεια. Το βλέπαμε μπροστά μας. Άπλωσα το χέρι μου και του τον άρπαξα. Σήκωσα το κεφάλι και τον πήρα όλο μέσα στο στόμα μου! Είχα μέσα στο στόμα μου τον πούτσο του αδερφού του άντρα μου.Του Δημήτρη και του γούσταρα τρελά!Τον τσιμπούκωνα με μανία ενώ η Μαρία μου έκανε ένα τρελό γλυφομούνι.Σου αρέσει ο πούτσος μου; Έλεγε ο Δημήτρης: "Ρούφα τον παλιό πουτάνα", φώναζε. Εγώ κάβλωνα όλο και πιο πολύ! Βγάζω τον πούτσο του από το στόμα μου,σπρώχνω και την Μαρία και του λέω "Δεν αντέχω άλλο"!Θέλω να γαμηθώ! Δημήτρη θέλω να με γαμάς σαν πουτάνα!"

Πέφτω στα τέσσερα.Η Μαρία έρχεται μπροστά μου,ανοίγει τα πόδια της και μου βάζει το κεφάλι στο μουνί της.Ο Δημήτρης έρχεται και μου τον καρφώνει με δύναμη στο μουνί μου. Μου πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Ένιωθα την ψωλή του να μου ξεσκίζει τη μουνότρυπα. Τσίριζα από κάβλα! Έγλυφα την Μαρία με μανία και ένιωθα τα υγρά της στο στόμα μου.

"Σου αρέσει που σε ξεσκίζει ο αδερφός του άντρα σου;" μου έλεγε. "Ναι", φώναζα και "θέλω κι άλλο"! Ξέσκισε με ψωλαρά μου! Είχα γίνει μούσκεμα.Έχυνα ασταμάτητα.Χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να χάσει ευκαιρία ο Δημήτρης,τον βγάζει και με μία μου τον καρφώνει στην κωλοτρυπίδα!Τρελάθηκα!Από τον κώλο δεν με είχε γαμίσει ούτε ο Χρήστος!Ήταν τέλεια! Βογκόυσα από πόνο μα και από υδονή. Έχυνα όλο και πιο πολύ!

Μετά απο λίγο ακούω την Μαρία που λέει: "Εγώ έτσι θα μείνω;" Όχι φυσικά! της απαντάει ο Δημήτρης. Βγαίνει από την κωλάρα μου,ξαπλώνει και την ανεβάζει επάνω του.Η Μαρία ανεβοκατέβαινε στον πούτσο του με μανία και εγώ εκάτσα στο στόμα του να μου γλύφει το μουνάκι.Έγλυφε τα υγρά που μου έκανε ο πούτσος του να βγάλω! Μετά από λίγο τον αισθάνομαι ότι είναι έτοιμος να χύσει.Σηκώνεται επάνω,πέρνει την ψωλή του στο χέρι και αρχίζει να μας χύνει στο πρόσωπο.Εγώ με την Μαρία γλύφαμε η μία την άλλη μέχρι που τα εξαφανίσαμε όλα!

Φύγαμε,πήγαμε στα δωμάτια μας χωρίς ποτέ να μάθει κανείς τίποτα.Εγώ με τον Δημήτρη,ακόμα και τώρα,αραιά και που ξαναγαμιώμαστε.Η Μαρία και ο Νίκος έχουν χωρίσει και η Μαρία εδώ και λίγους μήνες μένει στην Αγγλία. Μας έχει πάρει τηλέφωνο για να ''ξαναβρεθούμε''.Μεχρι τώρα δεν το έχουμε κάνει...