Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

THELO PLISIMO

THE STORY OF PAMELA

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012


Από τα πρώτα sexy Video της Pamela Anderson


Απολαύστε το γυμνό κορμί της sexy θεάς όταν ήταν μικρή, χωρίς καμία ατέλεια, με κορμί αγαλματένιο στα πρώτα της βήματα στη showbiz....

όταν ακόμα έπαιζε με τα πούπουλα και έδειχνε να ντρεπόταν τον φακό της κάμερας (hot sexy video)..








Μίνι βιογραφικό
Η Pamela Denise Anderson γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1967 στο Ladysmith, British Columbia του Καναδά. Την παιδική της ηλικία μετακόμισε με τους γονείς της (Barry Anderson και Carol Anderson)στο Βανκούβερ. Τελείωσε το Γυμνάσιο ορεινών περιοχών. Πρώτη της εμφάνιση μπορούμε να θεωρήσουμε ότι ήταν όταν η Pamela σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, η εικόνα της εμφανίζονται στην οθόνη του γηπέδου.

Οι θαυμαστές της επευφημούσαν συνεχώς και έτσι υπέγραψε συμβόλαιο με την μπύρα Labatt όπου ήταν χορηγός της
Μετά από αυτή την πλησίασε και το Playboy, που τον Οκτώβριο του 1989, η Pamela ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού με μεγάλη επιτυχία και έτσι της άνοιξε η πόρτα για το Λος Άντζελες το 1990 όπου και μετακόμισε για μόνιμη κατοικία.
Από το 1989 τράβηξε τα βλέμματα των τηλεθεατών στο "Baywatch" και από τότε η καριέρα της απογειώθηκε.

Χιλιάδες φωτογραφήσεις εκατομμύρια εξώφυλλα, τρία διαζύγια και δυο παιδιά με πολυτάραχη ζωή μπρος και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας. Προκάλεσε αρκετά με το sextape που γύρισε με τον άντρα της Tommy που διέρρευσε στο διαδίκτυο ύστερα από κλοπή, όπως δηλώνει η ίδια.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Pamela ανακοίνωσε ότι είχε προσβληθεί από ηπατίτιδα C γιατί έκανε χρήση βελόνας, με τον πρώην σύζυγό της Tommy, για ένα ¨χτυπήσουν» τατουάζ. Η Pamela συμμετείχε και στις εκστρατείες της PETA για τη γούνα των ζωών, τη σφαγή των κοτόπουλων, υποστήριξη χορτοφάγους.
Pamela Anderson Nude
Το 2005 μας εντυπωσίασε που αποφάσισε να βάλει μεγαλύτερο εμφυτεύματα στο στήθος της.


Επίσης, πηγαίνει στο κατηχητικό σχολείο τους γιους της και εξακολουθεί να αποτελεί για τα περιοδικά στόχο.. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έγινε πολίτης των ΗΠΑ, τον Απρίλιο του 2004, αλλά κρατάει ακόμα την καναδική υπηκοότητα για να τιμήσει τον παππούς της, Juho Hyytiainen, που έφυγε από τη Φινλανδία το 1908 ως μετανάστης για τον Καναδά και άλλαξε το όνομά του στο Άντερσον.

TRELLA STO SEX

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

4 extreme θάνατοι την διάρκεια του σεξ


Άν είχε έρθει η ώρα να εγκαταλείψεις τον μάταιο τούτο κόσμο και μπορούσες να επιλέξεις εσύ ο ίδιος τον τρόπο, δεν θα διάλεγες να πεθάνεις κάνοντας σέξ?

Τουλάχιστον έτσι θα έφευγες με το χαμόγελο στα χείλη

Αν διαβάσετε όμως, σύμφωνα με το sportygossip.com, πως έχασαν τη ζωή τους οι παρακάτω άνθρωποι ενώ έκαναν σέξ, τότε ίσως αλλάξετε γνώμη!
1)Σέξ στη μέση του δρόμου!
Ένα ζευγάρι απο τη Ναμίμπια αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα τολμώντας να κάνει σέξ στη μέση του δρόμου. Ωστόσο, το εγχείρημά τους δεν είχε αίσιο τέλος καθώς παρασύρθηκαν απο ένα φορτηγό που διέσχιζε το δρόμο, με αποτέλεσμα να βρούν και οι δύο τραγικό θάνατο. Το νεαρό ζευγάρι, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, είχε υψηλά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα, οπότε ο συνδυασμός σεξ + αλκοόλ + δρόμος = κίνδυνος θάνατος.
2.Σέξ σε νεκροφόρα!
Πραγματικά δεν υπάρχει πιο ειρωνικό απο το να πεθάνεις μέσα σε μία νεκροφόρα. Και όμως συνέβη στον Hose Agustino Noha. O νεαρός δούλευε σε μια κηδεία και όπως συνήθιζε πάντα, κάλεσε την κοπέλα του να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο στη νεκροφόρα. Αφού έκαναν σέξ πήραν έναν υπνάκο απο τον οποίο όμως δεν ξύπνησαν ποτέ. Το ζευγάρι πέθανε απο ασφυξία στον ύπνο του καθώς είχαν αφήσει το αμάξι σε λειτουργία και διέρρευσε απο τον κινητήρα μονοξείδιο του άνθρακα.
3)Σέξ στη στέγη του σπιτιού!
Ο Brent Tyler και η Chelsea Tumbleston απο τη Νότια Καρολίνα εργάζονταν στο ίδιο μπάρ, ερωτεύτηκαν και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Ένα βράδυ μετά τη δουλειά , αποφάσισαν να κάνουν κάτι τρελό και ανέβηκαν στη στέγη για μια αξέχαστη νύχτα... Ωστόσο, το νεαρό ζευγάρι έπεσε απο την οροφή ύψους 15 μέτρων και υπέκυψε στα τραύματά του.
4)Σέξ με άλογο! Το 2005 ένας άντρας βρέθηκε νεκρός στο ράντσο του στην Ουάσιγκτον. Η αιτία θανάτου άφησε τους πάντες άναυδους! Ο 40χρονος άντρας πέθανε απο εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε μετά αποσεξουαλική επαφή που είχε με το άλογό του. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα και αποκάλυψε πως ο 40χρονος λάτρευε την κτηνοβασία και είχε πλήθος πορνό ταινιών με ζώα στην αποθήκη του. Πηγή tuned

KALITERI ILIKIA

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012


Σε ποια ηλικία οι γυναίκες γίνονται ηφαίστεια του sex; (hot pics)


Από τα 31 έως τα 45 θεωρούν οι ειδικοί ότι οι γυναίκες είναι και πιο σεξουαλικά ενεργές και απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ....


όπως προέκυψε από αμερικανική έρευνα.

Συγκεκριμένα, στο Πανεπιστημιακό Κέντρο Ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι μελέτησαν τη σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερων από 500 γυναικών όλων των ηλικιών και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:
Α) Οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας και απόλαυσης. Μάλιστα η ηλιακή ομάδα 31-45 ετών εμφανίζεται να έχει έστω και οριακά καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις.
Β) Το ποσοστό δραστηριότητας και απόλαυσης στην ομάδα 31-45 ετών ήταν 87%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην ομάδα 18-30 ετών ήταν 85%.
Πολύ υψηλό εμφανίζεται όμως το ποσοστό και στις γυναίκες της ομάδας 46-54 ετών, το οποίο αγγίζει το 75%!










danisaurlee:DAYUM. 

My orb. Photo by valcarpenter.deviantart.com
2thirty:the hat is a nice touch.  so is the touch.


THE BEST OF ARGENTINA

1 - 2 - 12
Οι μεγάλοι αγάπη του ποδοσφαίρου και της γυναικείας ομορφιάς μέσα από τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες των καλύτερων «οπισθίων» της Αργεντινής.. Γιατί τελικά μπάλα και γυναίκες πάνε μαζί... γιατί και στα δυο το αποτέλεσμα μετράει.