Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

JAMIE BRADFORD

Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

Jamie Bradford: Ποιος δεν θα ήθελε να είναι το hotdog στα χεράκια της


Η γυναίκα αυτή έχει μια έμφυτη λατρεία στα.... hotdog,

Όπου και να τα βρει δεν διστάζει!





 





 


 




 





 


THE KHARMA

MANA MATHENI THN KORI

STI SALONIKI

Σε μια φάση ο πούτσος του στήθηκε στο έμπα της σουφρίτσας μου.

Την Τετάρτη ξεκινήσαμε για τη Σαλονίκη με τον Κωνσταντίνο, τον άντρα μου, για την ετήσια έκθεση καλλυντικών και περιποίησης προσώπου αντρών. Εκεί έγιναν Σόδομα και Γόμορα ενώ αρχικά τίποτα δεν προσδιόριζε την εξέλιξη. Φτάσαμε με τον άντρα μου κι ενώ εκείνος προτίμησε να πάει στο Πανόραμα με κάτι φίλους του που είχαν κλείσει ραντεβού από την Αθήνα, εγώ έμεινα στο ξενοδοχείο και κανονίσαμε να βρεθούμε στο περίπτερο της εταιρείας μας.

Στο χώρο της έκθεσης επικρατούσε πανικός! Όλοι έτρεχαν πάνω κάτω πυρετωδώς μέχρι να ετοιμάσουν τα περίπτερά τους. Προϊόντα και δειγματολόγια παντού, καθώς και κάτι παίδαροι μοντέλα “μπουκιά και συχώριο”. Οι άνθρωποι της υποδοχής με χαμόγελο χαιρετούσαν ευγενικά και προσφέρανε στους παραβρισκόμενους αλλά και στους επισκέπτες καφέ, αναψυκτικά και κουλουράκια. Την ώρα που πήγα και εγώ να σερβιριστώ ένα καφεδάκι, νιώθω καρφωμένα επάνω μου δυο μάτια καταγάλανα που είναι και
η αδυναμία μου. Ένας παίδαρος ίσαμε εκεί πάνω, κούκλος , παιδαράς νταυρατωμένος και πολύ super άντρας.
Συναντιόμαστε εμπρός από τους καφέδες, κοιταζόμαστε έντονα, τόσο που ένιωθα πως θα πέσω στην αγκαλιά του. Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με ανοικτά τα πρώτα δύο κουμπιά που μπορούσες να δεις αποτριχωμένο το στέρνο του, μαύρο κολλητό δερμάτινο παντελόνι που τη συγκεκριμένη στιγμή φαινόταν ένα τεράστιο και χοντρό εργαλείο στο επίμαχο σημείο του.




 

Το θέαμα άρχισε να με διεγείρει απίστευτα ενώ οι σκέψεις που έκανα διαδέχονταν η μία την άλλη με ταχύτατο ρυθμό !!!!!!!!! Η γλυκιά γεμάτο ηδονική αμηχανία μου ήταν πιστεύω ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου. Κοιταζόμασταν κατάματα και ένιωθα τις ρώγες μου πέτρινες. Προσπάθησα ν’ αλλάξω το βλέμμα μου και να γυρίσω στην κοπέλα της υποδοχής της οποίας η φωνή αντηχούσε δυνατά στα αφτιά μου να με ρωτάει για πολλοστή φορά: -”Καφέ ή Αναψυκτικό παρακαλώ;”
Κοιταχτήκαμε με τον παίδαρο ξανά και δεν μπορέσαμε να συγκρατηθούμε από τα γέλια!!!!!!!!!!!! Συστηθήκαμε και ήμασταν και οι δύο γοητευμένοι από την τυχαία γνωριμία. Η χειραψία που είχαμε διεκόπη ξαφνικά από έναν συνάδελφό του, επίσης μοντέλο αλλά όχι τόσο παιδαρά  που ήρθε στην παρέα μας για να τον ενημερώσει πως έπρεπε να πάει να ετοιμαστεί για τη δειγματοληψία της αντρικής περιποίησης.
-”Θα ξαναβρεθούμε  είμαι σίγουρος” μου είπε κλείνοντας μου το μάτι κι έφυγε …
Μάζεψα τα κομμάτια μου, πήρα τελικά τον καφέ μου και επέστρεψα στο περίπτερο νιώθοντας μουσκεμένη … Δεν πέρασαν ούτε 10’ και να σου ο Κωνσταντίνος. Αφού μου είπε πόσο γέλασε με τους φίλους του και πόσο χάρηκε που τους ξαναείδε πήγε και εκείνος να πάρει ένα αναψυκτικό. Στα μάτια του καταλάβαινα τη βαρεμάρα που ένιωθε. Ήρθε κοντά στο αφτί και μου ψιθύρισε πως είχε άλλα σχέδια για τους δυο μας. Εγώ ένιωθα ακόμη καύλα από τον παιδαρά. Προσπάθησα να φερθώ φυσιολογικά για να κρύψω τις ενοχές που ένιωθα …
-”Κι εγώ έχω άλλα σχέδια για μας” του είπα πονηρά και με νόημα.
-”Θα αργήσουμε πολύ εδώ;” είπε με φανερή την διάθεση που του προκάλεσε η πρόκληση μου.
-”Θες μια προκαταβολή” συνέχισα την πρόκληση αφού ο παίδαρος είχε βάλει φωτιά στα σκέλια μου.
-”Που; Πως; ” ρώτησε λιγωμένα.
-”Ακολούθησε” του είπα και ξεκίνησα
Πήγαμε στο W.C. Με τα που έκλεισα την πόρτα πίσω γονάτισα και του τον πήρα τσιμπούκι.
 
 Τρελαίνεται για τσιμπούκι αλλά ούτε κι εγώ πάω πίσω. Μ’ αρέσει να τον ρουφάω, μ’ αρέσει να τον πιπιλάω, μ’ αρέσει να τον παίρνω, μ’ αρέσει να καταπίνω τα υγρά του. Με την καύλα που είχα,  από τον παίδαρο με τις πρώτες ρουφηχτές είχα τον πρώτο οργασμό. Συνέχισα κι όταν μου ερχόταν ο δεύτερος στήθηκα πισωκολλητά στον τοίχο της τουαλέτας, σήκωσα την φούστα, έκανα στο πλάι το στριγκ και του είπα να μου την χώσει. Με το που μπήκε έχυσε κι εγώ μαζί του.
 
Τον παρακάλεσα να μείνει για λίγο μέσα μέχρι να στραγγίξω. Το έκανε. Στράγγιξα και τον έδιωξα πρώτο.
Στο περίπτερο είχε πολύ δουλειά. Θα είχε περάσει καμιά μια, μιάμιση ώρα όταν ξαφνικά, να ’τος ο παίδαρος να μου χαμογελά από το διπλανό περίπτερο. Οι χυμοί μου με μιας χτύπησαν βρασμό. Καρφώθηκα. Τον είδε ο άντρας μου και με ρωτάει ενοχλημένα ποιος είναι αυτός.
-”Ξέρεις είναι τα μοντέλα από την Αθήνα που ήρθαν για το δειγματισμό της αντρικής περιποίησης, όπως γίνεται κάθε χρόνο, ξέχασες τη διαδικασία; ” είπα και γύρισα το κεφάλι μου ανέμελα και η καρδιά μου χτύπαγε δυνατά !!!!!!!!!
Έβγαλα το κραγιόν μου, γύρισα και ενημέρωσα πως πάω στη W.C. να φρεσκαριστώ και πως σε λίγα λεπτά θα επέστρεφα. Στην τουαλέτα υπήρχαν δυο κοπέλες, έπλυναν τα χέρια τους και έφυγαν. Όση ώρα κοιταζόμουν στον καθρέφτη, αναπολούσα εκείνη την ηδονή, οι ρώγες μου σκλήρυναν, το μουνάκι μου ένιωθα να χορεύει από καύλα, ηδονή … και τότε άνοιξε η πόρτα και μπήκε εκείνος !!!!!!!!!!!
Κοιταχτήκαμε και οι ματιές μας ήταν σπινθηροβόλες, με άρπαξε στα στιβαρά του μπράτσα και άκουσα και τη δική του καρδιά να σκερτίζει από έρωτα, από καύλα. Με έτριψε στο σκληρό καυλί του και αναστατώθηκα πολύ !!! Έχωσε το χέρι του κάτω από την κόκκινη φούστα που φόραγα και ένιωσε την πύρινη λάβα που ένιωθα. Μου έβγαλε με περίτεχνη τέχνη το κόκκινο στριγκάκι που φορούσα και με το άλλο χέρι μου χάιδευε τις ρώγες μου. Με γύρισε απότομα, ξεκούμπωσε το φερμουάρ του και “Ωωωωωωωωωωωωω ναι !!!!!!!!! Τι πούτσος ήταν αυτός; Τι χοντρός και τεράστιος; “

Μου κατέβασε το κεφάλι και χωρίς να πούμε κουβέντα, άρχισα να τον ανεβάζω. Οι ανάσες μας είχαν γίνει Ένα !!!!!!! Η καύλα μας ήταν απίστευτη. Τον ένιωσα να μπαίνει μέσα μου και άρχισα να βογκάω, μου έγλειφε τα δάχτυλα και αυτό με τρέλαινε, μου ψιθύριζε πόσο λιώμα τον είχα κάνει !!!!!!!!! Έβγαινε, έσκυβε και μου έγλυφε το μουνάκι και ξανά και ξανά το ίδιο επαναλαμβανόταν. Τα υγρά μου νομίζω γλίστραγαν και έπεφταν στο πάτωμα και ήρθε η στιγμή της κορύφωσης και των δυο μας και τα βογκητά μας ένιωθα πως ακούγονταν έξω στο χώρο της έκθεσης. Με κράτησε σφικτά κι οι καρδιές μας πήγαιναν να σπάσουν. Οι χτύποι ακούγονταν σαν ωρολογιακή βόμβα. Κοιταχτήκαμε και μας έπιασε νευρικό γέλιο.
-”Θα ήθελα ένα τσιγάρο” μου είπε “Ήσουν πολύ καλή !!!!!!!! Θέλω να σε ξαναδώ … ” συνέχισε
Τον σταμάτησα με ένα φιλί στο στόμα. Τα χείλη του έκαιγαν.
-”Είμαι σίγουρη πως θα τα ξαναπούμε, άλλωστε η έκθεση αρχίζει μόλις αύριο και κρατά 5 μέρες” του είπα.
Έσκυψα, μάζεψα το στριγκάκι, έβαλα τη φούστα, κούμπωσα το πουκάμισό μου, ανασυγκροτήθηκα, έβαλα επιτέλους εκείνο το κραγιόν και έκλεινα πια την πόρτα της W.C. πίσω μου. Με βήμα σταθερό και σκορπίζοντας χαμόγελα σε διαφόρους γνωστούς , έφτασα επιτέλους στο περίπτερο της εταιρείας μας . Ο Κωνσταντίνος φοβερά ανήσυχος με ρώτησε τι μου είχε συμβεί και εγώ χαμογελώντας του απάντησα :
-”Αντρούλη μου έκανα sex με έναν άγνωστο ….. αστειεύτηκα χαζέ !!!!!!!!!!!! ” του είπα ενώ είχε πάρει να κιτρινίζει.
Πέντε μέρες στην έκθεση τον έπαιρνα πρωί και βράδυ κάθε μέρα αλλά το όνομα του δεν το έμαθα. Δεν το ζήτησα ποτέ.
Το βράδυ που έκλεινε η έκθεση μας είχαν τραπέζι σε γνωστό παραθαλάσσιο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μεγάλα τραπέζια των 12 ατόμων και κόσμος πολύς. Στο τραπέζι μας καθόταν κι ο παίδαρος. Στην αρχή αισθάνθηκα άβολα αλλά με το πέρασμα της βραδιάς το κέφι έδιωξε  τις αρνητικές σκέψεις μου κι η ιδέα ότι είχα από την μια τον άντρα μου κι από την άλλη τον γκόμενο μου με ερέθιζε. Σηκώθηκα και χόρεψα ένα τσιφτετέλι και του έστειλα. Μόλις κάθισα ο παίδαρος καθόταν απέναντι μου. Σε λίγο ένοιωσα το πόδι του να αγγίζει το δικό μου και να ανεβαίνει προς τα πάνω. Έκανα κίνηση αποφυγής, άλλωστε τον είχα πάρει το απόγευμα και μάλιστα αργούτσικα κατά τις 7 μμ. Αυτός επέμενε με το πόδι. Έπιασα το καβάλο του άντρα μου και του έκανα νόημα πως τον θέλω αυτός ανταποκρίθηκε. Σηκώθηκα επιδεικτικά προς τον παίδαρο και πήρα τον άντρα για τις τουαλέτες.
Κλειστήκαμε στων γυναικών, τον πίπωσα και τον έβαλα να με γαμήσει. Ήταν τούρμπο από το τσιφτετέλι και το σκηνικό και με ξέσκισε. Μου γέμισε το μουνάκι με χύσι που μαζί με τα δικά μου κάνανε ένα μπόλικο μίγμα. Γυρίσαμε. Μόλις καθίσαμε δέχτηκα την επίθεση του ποδιού του που επιτακτικά ζητούσε να του ανοίξω τα σκέλια. Σηκώθηκα και χόρεψα ένα πιο αισθησιακό τσιφτετέλι και τους είδα που μουγκανούσανε από καύλα. Ο παίδαρος ειδικά είχε σκάσει. Μόλις ξανακάθισα μου πέταξε το πόδι. Αυτή την φορά άνοιξα κι έπιασε τρύπα. Τρελάθηκε με την υγρασία και μου έκανε νοήματα να πάμε για τις τουαλέτες. Τον παίδεψα λίγο κι ύστερα του έκανα νόημα να πάει πρώτος και μετά από λίγο σηκώθηκα κι εγώ, είπα στον άντρα μου πως πάω για την ανάγκη μου αυτή την φορά κι έφυγα.
Με περίμενε τρελαμένος. Μου πρότεινε τον πούτσο του αλλά εγώ του πρότεινα να γλύψει το μουνί μου πρώτος. Με στέγνωσε. Είχα πάνω από τρεις οργασμούς πατητούς κι ύστερα ανέλαβα το ρούφηγμα. Δεν κρατιότανε όταν του στήθηκα πισωκολλητά. Μπήκε το παλούκι του έχυσε και σηκώθηκε ταυτοχρόνως. Με πέθανε. Σε μια φάση ο πούτσος του στήθηκε στο έμπα της σουφρίτσας μου.
-”Μη” του είπα.
-”Θα σ’ αρέσει” μου είπε και άρχισε την εισβολή.
Σίγουρα μου άρεσε αλλά έπρεπε να κρατήσω και τα προσχήματα. Ξαναρνήθηκα αλλά αυτός δεν κρατιότανε. Πονούσα αλλά με τρέλαινε. Μπήκε όλος κι άρχισε το σφυροκόπημα. Απόλυτη απόλαυση !!!!!. Αλλάξαμε θέση. Τον κάθισα στην λεκάνη και του κάθισα με τον κώλο με την πλάτη γυρισμένη σ’ αυτόν. Τον πήρα όλον κι εκεί που ξεκωλιαζόμουνα εντελώς άκουσα τον άντρα μου έξω από την πόρτα να με ρωτά αν έχω πάθει τίποτα.
-”Όχι” του λέω με ψυχραιμία “μια μικρή γαστρεντερική διαταραχή είναι, θα μου περάσει. Τράβα πίσω στο τραπέζι μην καρφωθούμε”.
-”Εντάξει πάω” είπε κι έκλεισε την πόρτα πίσω του
Μια φευγαλέα σκέψη πέρασε από το μυαλό. Αν είχα ανοίξει την πόρτα και τον καλούσα να μου γαμήσει την τρύπα που έμενε άδεια τι θα γινότανε. Με την ιδέα και μόνο καρφώθηκα πάνω στον άξονα του παίδαρου και τα κωλομέρια μου αγγίξανε τ’ αρχίδια του. Ήρθα  σε οργασμό κι ο παίδαρος σαν πίδακας έστελνε τα χύσια του μέσα μου.

-”Με λένε Πάρη” είπε ξέπνοα αδειάζοντας τις τελευταίες σταγόνες
-”Κι εμένα Ελένη” του απάντησα κι ήταν αλήθεια