Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

GYMNASMENI KOLOI

Τα γυμνασμένα SEXY GIFs...

Τρία καυτά κορίτσια γυμνάζουν τα κορμιά τους με τις πλέον καλύτερες ασκήσεις... για όλους εμάς! Και γυμνάζονται ακατάπαυστα γιατί τα GIFs όπως είναι γνωστό είναι non STOP... Απολαύστε τα κορίτσια που αγαπούν την γυμναστική στα παρακάτω coolαριστά GIFs...




DIAGONISMOS BEST KOLOY

STEAK & BLOWJOB DAY

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

4 τρόποι να γιορτάσεις την Steak & Blowjob Day


Η 14η Μαρτίου είναι η παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας.

Και σου λέμε πώς να την γιορτάσεις.

Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιός εφήυρε αυτή την ημέρα. Κάποιοι λένε ότι το έκαναν οι Αρχαίοι Ρωμαίοι. Αλλά δεν θα τους πιστέψουμε. Κάποιοι άλλοι λένε ότι το έκανε ο Πρόεδρος Truman. Ούτε αυτούς θα τους πιστέψουμε. Εμείς λέμε ότι το έβγαλαν κάποιοι άνδρες που απλά δεν γούσταραν τον Άγιο Βαλεντίνο. Και πολύ καλά έκαναν.
Στις 14 Μαρτίου λοιπόν ο άνδρας έχει την τιμητική του. Εκατοντάδες αγελάδες σφαγιάζονται πρόθυμα για να σερβιριστούν με το αιματάκι τους στα πιάτα ανδρών που έχουν φορέσει τα καλά τους και περιμένουν το δείπνο να σερβιριστεί πριν περάσουν στην πεολειχία.


Σύμφωνα με την Wikipedia δε: “Η πεολειχία ή πεολειξία είναι η διέγερση του πέους και ιδιαίτερα της βαλάνου με την εισδοχή του στη στοματική κοιλότητα παράλληλα με τη χρήση της γλώσσας και των χειλιών. Μπορεί να είναι μέρος του προκαταρκτικού ερωτικού παιχνιδιού ανάμεσα σε δύο συντρόφους πριν έρθουν σε σεξουαλική επαφή (συνουσία), αλλά και τρόπος ολοκληρωμένης σεξουαλικής ικανοποίησης του άντρα.
 Η τεχνική της πεολειχίας εκμεταλλεύεται την μεγάλη συγκέντρωση νευρικών απολήξεων στην βάλανο, καθώς και την υγρότητα της στοματικής κοιλότητας και της γλώσσας και την ευκινησία της τελευταίας, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη διέγερση.
 Στην ψυχολογία, κατά μία έννοια η πεολειξία επέχει για τον άντρα την έννοια της κυριαρχίας του πάνω στη γυναίκα, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται απόλυτο".