Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

KORMARA H RIA ANTONIOY

Η Ρία Αντωνίου ολόγυμνη στο μπαλκόνι ξενοδοχείου


Αυτό είναι το… στριπτίζ που έκανε η Ρία Αντωνίου στην Κύπρο. Κάγκελο έμεινε ο αντρικός πληθυσμός που τσαλαβουτούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου της Λάρνακας όταν είδε τη μοντέλα να βγάζει το μπικίνι στο μπαλκόνι της, να μένει γυμνή και να… καμαρώνει. Τα… έπαιξε ή απλώς παίζει το τελευταίο της χαρτί μετά το χωρισμό της με τον- κουβαλητή ή “έλα στον παππού’ - μάνατζέρ της Πανταζόπουλο; Ποιος ξέρει; Αν δηλώνει πάντως “Εδώ είμαι, περάστε” θα βρεθούν πολλοί να την… μανατζάρουν. Άσε που μετά από αυτή την κίνησή της, βλέπω να πλακώνει ο γνωστός συφερτός της Τζούλιας και της Ντούβλη προκειμένου να γυρίσουν νέα… υπερπαραγωγή. Δεν αποκλείεται πάλι να θαμπώθηκε από τα ευρώπουλα, να ζήλεψε τη… δόξα των εγχώριων πορνοστάρ και να εκπέμπει… SOS.

ALBANIDES PARTHENES

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012


Γιατί οι Αλβανίδες «ξαναγίνονται» παρθένες;


Μία νέα μόδα στην Αλβανία θέλει γυναίκες ηλικίας 18 – 30 χρονών....

να πηγαίνουν για την αποκατάσταση της παρθενιάς τους.


ridiculouslybeautiful:© Pavel Kiselev

Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύονται στο “Osservatorio Balcani e Caucaso”, κάθε ημέρα τρεις Αλβανίδες υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της….παρθενιάς τους.

Το ‘Θέμα’ που εκδίδεται στα Τίρανα, αναφέρει πως οι γυναίκες αποφασίζουν να γίνουν παρθένες προκειμένου να παντρευτούν, χωρίς να έχουν τη ‘ρετσινιά’.
Ashlynn Brooke:Hot boobs picture 15
Οι επεμβάσεις διαρκούν 20 λεπτά και έχουν κόστος 200 ευρώ. Οι γυναικολόγοι και οι κοινωνιολόγοι λένε ότι λόγω της μετανάστευσης των ανδρών στο εξωτερικό, όταν αυτοί γυρίσουν θέλουν να παντρευτούν παρθένα από τον τόπο τους, έτσι οι Αλβανίδες τους… κάνουν το χατίρι.unagnoccaalgiorno:Momoka Kano

Πηγή: seleo.gr

APO FONI KORMARA

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Γκρέις Νιάρου: Ο κώλος και το στήθος μου είναι τα δυνατά μου σημεία


Το σημερινό… κακό κορίτσι, πιστεύει πως το δυνατό της σημείο είναι «το πρόσωπό μου, ο κώλος μου και το στήθος μου».

Εχει κάνει σεξ «γύρω στις έξι με εφτά φορές σε μία μέρα», της αρέσει «ε, κλασικά, το doggie style», ενώ πιστεύει ότι «το καλό στοματικό είναι καλύτερο από το σεξ».

Ο λόγος για την τραγουδίστρια -ε, δεν φαίνεται;- Γκρέις Νιάρου. Απολαύστε την…


ROSE HOLLEMAN

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012


Μας το δείχνει... από την μακρινή Αργεντινή


Το κορίτσι δεν φοβάται να μας αφήσει να θαυμάσουμε το σώμα της αφού η φύση την προίκισε με όλα τα καλά, και κάνει διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Ξέρει να ποζάρει και να μας τα δείχνει όλα, όμορφα και καλλιτεχνικά...

Είναι μια κούκλα Δείτε

Το πόσο μας αρέσουν οι «Θεές» που δεν το παίζουν μιξοπαρθένες... δεν λέγεται. Η Rose Holleman μπορεί και το αποδεικνύει κιόλας αφού ξέρει πως να σταθεί για να μας δείξει το κορμί της γυμνό χωρίς να στερεί από την φωτογράφηση την art διάσταση.. στην φωτογράφηση για το Playboy της Αργεντινής για τον μήνα Μάρτιο του 2012.
Απολαύστε τη