Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

MONAXIKES WUMAN

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Video: Η μόδα υπηρετεί την ανδρική αισθητική


Ένα βίντεο διαφημιστικό, πολύ καλογυρισμένο, με μοντέλο όλα τα λεφτά που δείχνει τα φυσικά της προσόντα μέσα από μια μάτια fasion..

Οι επώνυμες μάρκες για να πουλήσουν μέσα στην κρίση το έχουν γυρίσει .. το πράμα...
Δείτε μόνοι σας

Υπάρχουν ορισμένα video που δεν επιδέχονται κανενός σχολιασμού.. Αφεθείτε στην μαγεία που καλαίσθητα μας δίνει ο σκηνοθέτης... και απολαύστε αυτό το «αφράτο» κορμί.. σε όλες του τις δραστηριότητες..
Απολαύστε το


ORAIO AUTO

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

Η Gisele τα «πετάει» μέσα στο αυτοκίνητο


Οι άντρες αγαπούν την ταχύτητα και τις γυναίκες, γιατί ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Υπάρχουν όμως και κορίτσια που τους αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα, και μάλιστα τους αρέσει να γδύνονται μέσα σε αυτά, επειδή προκαλεί ηδονή να ακουμπά το γυμνό τους κορμί το δερμάτινο κάθισμα.

‘Ίσως να είναι «βίτσιο» αντί να βγάζει τα ρούχα της σε ένα άνετο περιβάλλον, προτιμάει να στριμώχνεται στο στενό χώρο του σπορ αυτοκινήτου, ώστε όσο βάζει βαθμό δυσκολίας, τόσο να ανεβαίνει και η «θηλυκή» της πλευρά...

Όμορφο πρόσωπο, σούπερ στήθος, και κορμάκι ζόρικο ηλιοκαμένο, ο φωτογραφικός φακός προσπαθεί α απαθανατίσει το «θέμα» κόντρα στην αντηλιά.. με τα αντρικά μάτια να ζηλεύουν και τα δύο... Και το σούπερ αυτοκίνητο, και το κορίτσι που γδύνεται μέσα σε αυτό... Δύο σε ένα..

Περισσότερα δεν βρήκαμε στο διαδίκτυο για το βιογραφικό της κοπέλας, αλλά ορισμένες φορές όσο λιγότερα γνωρίζεις για μια γυναίκα, τόσο καλύτερο είναι..