Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΗΟΤ ΒΙΚΙΝΙ

23 - 4 - 12

Δεν είναι bikini, είναι τα καυτά ΜΙΝΙΚΙΝΙ...

Μέχρι τώρα ξέραμε τα bikini, τα string, τα ολόσωμα, καιρός να μάθουμε ότι πιο coolαριστό και σέξι υπάρχει σε μαγιό, τα miniki. Ήδη μία πρώτη γεύση παίρνετε από την πρώτη φωτογραφία. Περιγραφή δεν χρειάζεται... Το σχέδιο είναι ότι πιο minimal υπάρχει και το ύφασμα ελάχιστο. Απολαύστε μία από τις πιο σέξι συλλογές του coolaristo.blogspot.com...



 












THEOFANIA KALOGIANNH

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ: Θεοφανία Καλογιάννη: Μια γυναίκα με απίστευτα οπίσθια


Η απίστευτη Θεοφανία Καλογιάννη γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1982 στα Μετέωρα της Καλαμπάκας.

Έχει κερδίσει τον τίτλο της Miss Europe 2007 έχει σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ, είναι μοντέλο και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει και κάποια βήματα στην υποκριτική.

Το καλλιτεχνικό της όνομα είναι «Pamkiller», απομεινάρι μιας συνάντησης με την Πάμελα Άντερσον σε εκδήλωση καλλυντικών MAC στην Αθήνα.



Η Πάμελα διέκρινε την ομοιότητα που υπήρχε ανάμεσα στις δύο τους και της είχε πει ότι μπορεί να κάνει άνετα καριέρα στις σελίδες του Αμερικανικού Playboy. Και από τότε ξεκίνησε να βρίσκεται στο στόχαστρο των ΜΜΕ.



Η πορεία της ως sex symbol ξεκίνησε με την σούπερ φωτογράφιση που είχε κάνει για το ΜΑΧΙΜ. Ύστερα, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κοινή αισθησιακή φωτογράφιση που έκανε με το μοντέλο Βανέσα Χολέβα στην Πρέβελη της Κρήτης.



Επίσης, έχει φωτογραφηθεί και στις Μπαχάμες και μάλιστα εκείνη την περίοδο είχε δεχθεί πρόσκληση από τον Χιου Χέφνερ να παραστεί σε ένα από τα φημισμένα πάρτι του, που μαζεύονται όλα τα «κουνελάκια», αλλά τελικά δεν είχε πάει…

Έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα περιοδικά Playboy, Maxim, Max Power κ.α.

Έχει πρωταγωνιστήσει στο video clip του Θάνου Πετρέλη, για το τραγούδι «Λάθος».

Έχει δημιουργήσει δική της εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, τη «Θεοφανία Glamour Enterprise» και γυρίζει την πρώτη της κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο «Summer Angels».

Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το προσωπικό της σάιτ: www.theofania.gr