Τρίτη 24 Απριλίου 2012

SYNTAGI GIA CAKE

TA PANTA KANOYN TA PANTA

HART ANAL

STON KATHARO AERA

"Λαβράκι" έπιασε η κάμερα του ψαρά...

Οι ψαράδες σε χώρες του εξωτερικού συνηθίζουν να τοποθετούν κάμερες στις βάρκες τους ώστε να καταγράφουν τις επιδόσεις τους στο ψάρεμα. Πολλές φορές η κάμερα γίνεται μάρτυρας απροσδόκητων γεγονότων, όπως αυτό που θα δείτε στο coolαριστό βίντεο που ακολουθεί. Το περιστατικό συνέβη σε ποταμίσιο ψάρεμα και η κάμερα κατέγραψε ένα ζευγάρι να χαίρεται τη φύση με τον πιο φυσικό τρόπο ανάμεσα στις καλαμιές. Απολαύστε το ξεκαρδιστικό βίντεο...

ASHLEY BULGARI AGAPA THN ELLADA

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ: Μες του Αιγαίου τα νερά!!

 

Μες το γαλάζιο του Αιγαίου φωτογραφίζεται και αναστατώνει τις «ψαρόβαρκες» αφού η «γοργόνα» παραλίγο να πιαστεί στα δίχτυα..

Με φόντο την ελληνική θάλασσα μας δείχνει μικρές «λεπτομέρειες» του κορμιού της κάτω από το καυτό σορτς..

Η Ashley Bulgari είναι ένα εξωτικό μοντέλο από την Τσεχική Δημοκρατία, και οι πληροφορίες λένε ότι είναι Καυκάσια. Έχει γεννηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου του 1986, με το σούπερ ύψος της να αγγίζει το 1,68 m και το βάρος της στην καλύτερη πρόπτωση δεν ξεπερνάει τα 50 κιλά.

Οι διαστάσεις της όμως είναι κάτι που πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο μια που τα στοιχεία δείχνουν 35C-24-37... και πάντα με τις ίδιες πληροφορίες το στήθος της είναι πειραγμένο, και μάλλον φουσκωμένο.

Η καριέρα της στον χώρο του modeling άρχισε το 2008, και από τότε τα πάει περίφημα αφού «τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια» όπως λεει και ο σοφός λαός μας.

Όσο για τατουάζ... είναι γραμμένη παντού. Έχει μια ζωγραφιά στη μέση, τον δεξιό ώμο, την κοιλιά, το πόδι. Στα παϊδάκια της έχει μια ολόκληρη φράση γραμμένη στα λατινικά: «Δεν μπορεί να γίνει επίκληση για την εμφάνιση»..