Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ORGASM

MIPOS MAS DOYLEYOYN




Μήπως προσποιείται ?



Φτάνουμε; Μπορεί να μουγκρίζει, αλλά μήπως αυτό που σκέφτεται πραγματικά είναι αν έκλεισε το μάτι της κουζίνας; Δεν χρειάζεται να πάθεις για μάθεις, απλώς διάβασε τα σημάδια.

Βογκητό που σπάει τύμπανα 
Το «Βασίλη, τελειώνω» όταν το ακούς ψιθυριστά μέσα στο αυτί σου τρώγεται. Η ίδια ατάκα όμως όταν συνοδεύεται από τσιριχτά χειρότερα από αυτά της Σοφίας Βόσσου, όταν τραγουδούσε το «Ανοιξη» στην Eurovision του '91, πρέπει να σου βάζει υποψίες. Κι, εντάξει, ξέρουμε, εσύ είσαι εύκολο παιδί -μπαίνεις, βγαίνεις, μπαίνεις, τελειώνεις-, εκείνη όμως είναι πιο περίπλοκη και θέλει περισσότερο χρόνο, τόσο μάλιστα που στο τέλος βαριέται και η ίδια και σου λέει «ας ρίξω μία άρια να τελειώνουμε». Αν θέλεις να φτάσετε και οι δύο μαζί, προσπάθησε να συντονιστείς με τις ανάσες της, προτείνει η Suzi Godson, συγγραφέας του The Sex Book.

Ψέματα στο πρόσωπο 
Διάβασε τη γλώσσα του σώματός της. Ενας γνήσιος οργασμός πρέπει να έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τους Steve και Vera Bodansky, συγγραφείς του Extended Massive Orgasm: τα μάτια κλείνουν, ο λαιμός τεντώνεται και είναι ελαφρώς αναψοκοκκινισμένη. Αν δεν συμβαίνει τίποτα από αυτά, ψεύδεται. Τι να κάνεις αν σου συμβεί; Οι γυναίκες που αυνανίζονται φτάνουν πιο εύκολα στον οργασμό, οπότε με την άκρη του αντίχειρά σου τρίψε την κλειτορίδα της με κυκλικές κινήσεις. Αποφεύγει να σου μιλήσει μετά Οι γυναίκες προσποιούνται μόνο και μόνο για να κάνουν το σύντροφό τους να αισθανθεί καλύτερα. Γι' αυτό μετά το σεξ αποφεύγουν κάθε συζήτηση τύπου «τι καλά που ήταν». Το στοματικό σεξ από πριν είναι η λύση που θες.

Πυελική προσποίηση 
Αν ο οργασμός είναι αληθινός, τότε μπορείς να νιώσεις το πέος σου γραπωμένο, καθώς οι πυελικοί μύες της συστέλλονται. «Τότε τα χέρια και τα πόδια της είναι στην κυριολεξία στην τσίτα» μας λέει ο συγγραφέας του O: The Intimate History of the Orgasm, Jonathan Margolis. Αν δεν κουνιέται, ξύπνα την.

Πάντα τελειώνει 
Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν γίνεται κάθε φορά, σε κάθε στάση (ακόμα και στη στάση ουρακοτάγκος) να έρχεται σε οργασμό. Ακόμα και οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μόνο το 30% των γυναικών έρχεται σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης, ενώ το ποσοστό αυτό μικραίνει με το doggy style ή το όρθιο, καθώς δεν υπάρχει κλειτοριδική επαφή. Μη φοβάσαι και χρησιμοποίησε τα χέρια σου ή ακόμα κι ένα δονητή.

MELANOYRI

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ: Μια μελαχρινή καλλονή που τα πετάει όλα!!


Δεν υπάρχουν πολλές μελαχρινές που να κάνουν καριέρα στο modeling και να είναι «όπως πρέπει».

Δείτε όμως έναν μελαχρινό πειρασμό που έχει τρελάνει κόσμο για το αψεγάδιαστο κορμί της.

Η Melissa Jean είναι μια κοπέλα σαν και αυτές που κυκλοφορούν δίπλα μας, αλλά κύβου καλά τις τέλειες αναλογίες του κορμιού τους, αλλά μόλις ελαφρώσουν τα ρούχα τους ή ακόμα καλύτερα τα πετάξουν από πάνω τους τότε αποκαλύπτεται ο παράδεισος.

























PIDATE GIATI DERNOYN

NEA KALTSON

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ: Το «εσώρουχο» κάνει την διαφορά

 

Ανάμεσα στο να μην υπάρχει εσώρουχο και στο να υπάρχει, ψηφίζουμε την ενδιάμεση λύση.

Καλσόν χωρίς εσώρουχο.. που μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να φορεθεί, τώρα που καλοκαίριασε, αλλά είναι πολύ ερωτικό και μόνο ως σκέψη. Δείτε

Το εσώρουχο λοιπόν κάνει την διαφορά, ειδικά τώρα που «άνοιξε» ο καιρός και ο ήλιος κάνει τα κορμιά να αναδεικνύονται, αφού τα λιγότερα ρούχα κάνουν τα μάτια των ανδρών ακτινογραφικά μηχανήματα, προσπαθώντας να «δούνε» τι γίνετε από κάτω..

Αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα δεν γνωρίζουμε εάν είναι ευκολοφόρετο από τις γυναίκες της παρέας, αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο ερωτικά γυναικεία «αξεσουάρ» που μπορούν να βάλουν επάνω τους τα κορίτσια, για να τρελαθεί εύκολα ο άντρας.. που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους.

Η Megan Medellin έχει αναλάβει να κάνει την παρουσίαση.. για να πεισθούν οι φίλες μας.. αφού δεν άκουνε αρκετές φορές την γνώμη μας, για το τι μας αρέσουν να φοράνε.. Έτσι σε θέλω κοπέλα μου.. όπως αυτή στις φωτογραφίες.