Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

BIG MPLACK COCK

ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΒΙΚΙΝΙ

Μ' αυτά τα ΝΕΑ MINIKINIs θα σαλτάρετε


Κάθε φορά που δημοσιεύουμε μία νέα coolαριστή συλλογή με minikinis μας δείχνετε πόσο πολύ τη γουστάρετε, εκτοξεύοντάς τη κάθε φορά στο top 10 των πιο δημοφιλών αναρτήσεων. Η αλήθεια είναι πως κι εμείς γουστάρουμε τρελά τα minikinis και γι' αυτό δεν σταματάμε να σαρώνουμε το web για να βρούμε κάθε πιθανή του εκδοχή. Απολαύστε ακόμη ένα επεισόδιο που είναι βέβαιο πως όχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας ανοίξει την όρεξη για ακόμη περισσότερα...














GLYFTO MORI

Γυναίκες που γλείφουν παγωτά

20+1 επώνυμες δροσίζονται και μας θυμίζουν πως το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σεξουαλικό από το να βλέπεις μια γυναίκα να γλείφει παγωτό. Επειδή όμως το όλο θέαμα είναι τόσο ξεδιάντροπα υπαινικτικό, ελάχιστες είναι εκείνες που δέχονται να φωτογραφηθούν με κάτι τόσο φαλλικό στο χέρι. Αυτές είναι οι καλύτερες.

Ας ξεκινήσουμε από την αφορμή για το όλο θέμα, την εξαίσια Kate Upton που φιλοξενεί το Αμερικάνικο GQ στο τεύχος που μόλις κυκλοφόρησε. Και backstage video από την φωτογράφηση έχουμε.

Μια φωτογράφηση που αποδεικνύει ότι το GQ ξέρει πως να πείθει celebrities να φωτογραφηθούν με prop κάτι λιωμένο και κρεμώδες. Case and point, η Ριάνα.

Ενώ το κοινό εξακολουθεί να απορεί πως έκανε πλύση εγκεφάλου ο σκηνοθέτης του Horrible Bosses στην Jennifer Aniston ώστε να φορέσει ζαρτιέρες και να αρχίσει να γλείφει ότι βρει μπροστά της (μεταξύ των οποίων και μια γρανίτα), στην περιβόητη σκηνή που της χάρισε βραβείο στα φετινά MTV Awards.
  
Εξίσου αναπάντεχη είναι η εμφάνιση στην λίστα της ξενέρωτης Jessica Alba. Και μάλιστα σε poster από την ταινία Good Luck Chuck.