Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

200.000 LAKY



Θα κάνει στοματικό έρωτα σε 200.000 άνδρες!

Η Sara Jay θα κρατήσει την υπόσχεσή της μετά τη νική των Μαϊάμι Χιτ Η γνωστή πορνοστάρ Sara Jay υποσχέθηκε πως θα κάνει χαρούμενους τους 200.000 φίλους της στο twitter, προσφέροντάς τους στοματικό έρωτα!...


...Με μία όμως προϋπόθεση: Να πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ οι Μαϊάμι Χιτ.

Όπερ και εγένετο! Η ομάδα του Λεμπρον Τζέιμς σήκωσε την κούπα και ήρθε πλέον η ώρα η Sara Jay να υλοποιήσει την υπόσχεσή της.

«Οι Μαϊάμι Χιτ τα κατάφεραν. Εγώ και η AngelinaCastoX κάναμε καλό στην ομάδα. Υπόσχεση. Λεπτομέρειες και οδηγίες οσονούπω», γράφει η Sara Jay σε μήνυμά της στο twitter.

GAMISE TON


Ο ταχυδρόμος και η … γλυκιά ξανθούλα!

Ο ταχυδρόμος της γειτονιάς δουλεύει για τελευταία ημέρα και μετά βγαίνει σε σύνταξη. Όλοι στις γειτονιές, το ξέρουν και του κάνουν δώρα σε κάθε σπίτι που πηγαίνει. Στο τελευταίο σπίτι της διαδρομής του ανοίγει μια πανέμορφη ξανθιά γυναίκα, η οποία του λέει:
«Επειδή σήμερα είναι η τελευταία μέρα στη δουλειά σου, θα ήθελα να σου κάνω ένα δώρο, πέρνα μέσα».

Ο ταχυδρόμος δέχεται και μπαίνει στο σπίτι και κάθεται στο σαλόνι, εκείνη μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και φοράει ένα σέξι φόρεμα και ξαναγυρίζει στο σαλόνι,

 τον πιάνει από το χέρι και τον οδηγεί στην κρεβατοκάμαρά της.
Εκεί ο υπάλληλος απολαμβάνει το καλύτερο σεξ που είχε κάνει ποτέ στην ζωή του.

FAC FAMILI

"Όταν έπιασα τους γονείς μου να πηδιούνται με έναν άγνωστο, μπήκα κι εγώ στο "παιχνίδι"!
 
 
 


Θα σας διηγηθώ μια ιστορία που μου έτυχε πριν λίγες ημέρες. Εγώ σπουδάζω στην Αθήνα και αποφάσισα να πάω Σαββατοκύριακο στους γονείς μου χωρίς να το ξέρουν αυτοί. Έτσι πήρα το τρένο και ξεκίνησα. Όλη την ώρα σκεφτόμουν να δω τους γονείς μου και να βγω έξω με την παρέα μου.
Ήταν παρασκευή βραδάκι όταν έφτασα στο σπίτι. Ανοίγω την πόρτα σιγά σιγά για να τους κάνω έκπληξη αλλά δυστυχώς δεν ήταν κανένας μέσα. Η μητέρα μου είναι μια ωραία γυναίκα γύρω στα 40 και ο πατέρας μου ψηλός γεροδεμένος γύρω στα 45. Αφήνω τα πράγματα κάτω και πάω στην κουζίνα να δω αν υπάρχει κάτι για φαγητό. Πηγαίνοντας ακούω κάτι περίεργους θορύβους από την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Λέω εδώ είναι και διασκεδάζουν τη μοναξιά τους.

Πλησιάζω προς την κρεβατοκάμαρα των γονιών μου οι οποίοι είχαν την πόρτα ανοιχτή και τότε έπαθα ένα μικρό σοκ. Βλέπω την μητέρα μου να την έχει αγκαλιά ένας πολύ ωραίος άντρας με ένα τεράστιο εργαλείο και τον πατέρα μου να έχει την κάμερα να τους τραβάει και παράλληλα να παίζει τον πούτσο του. Μπορώ να πω πως ο πατέρας μου είχε ένα μικρό εργαλείο. Του τύπου θα ήταν τουλάχιστον 2 φορές μεγαλύτερο σε μήκος και πάχος.

Η μητέρα μου ήταν σε άλλο κόσμο από την καύλα. Την άκουγα να βογγάει και να λέει έτσι αγόρι μου χάιδεψε μου κι άλλο το μουνάκι….. Είναι μέσα στην καύλα….. Μαλάκα κοίτα πως θα σου ξεσκίσει τη γυναίκα ο Γιάννης…... Σ΄ ευχαριστώ που μου τον βρήκες….. Εσύ θα μας βλέπεις μόνο και θα μας τραβάς….. Αυτό δεν ήθελες ρε καριόλη?? Να με δεις να γαμιέμαι με κάποιον άλλο μπροστά σου?? Το έχεις…

Εγώ δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που γινόντουσαν…. Από τη μια τα έχασα από την άλλη όμως καύλωσα αφάνταστα….. Έβαλα το χέρι μου μέσα στο βρακάκι μου και χάιδεψα απαλά το μουνάκι μου που είχε γίνει μούσκεμα… Από το σημείο που ήμουν μπορούσα να βλέπω άνετα χωρίς όμως να με πάρουν εύκολα είδηση. Ίσως επειδή δεν περίμεναν και κανένα…. Βλέπω τη μητέρα μου να βγάζει το ροζ της στρινγκάκι και να στήνεται στα 4 παίρνοντας μια καταπληκτική πίπα στο Γιάννη… Μόλις και μετά βίας έμπαινε το 1/3 του πούτσου του στο στόμα της….

GREEK LOVER

Σε καυτή, χολιγουντιανή... ταινία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος! (video)

To κινηματογραφικό ντεπούτο του Έλληνα ηθοποιού Χρήστου Βασιλόπουλου, στην Αμερική, θα το ζήλευε ο κάθε άντρας. Όχι απαραίτητα ηθοποιός... O λόγος είναι η ταινία που πρωταγωνιστεί με τίτλο "Kamikaze Love" η οποία περιέχει ουκ ολίγες πικάντικες σκηνές. Αν είστε πάνω από 18... πάρτε μία γεύση από την ταινία βλέποντας το coolαριστό της τρέιλερ στη συνέχεια...