Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

AFTER SCHOOL SPECIAL

GAMISI STIS DIAKOPES

ONE LUCKY MEN

STO NERO

Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012


Η Γκιζέλ και άλλες 37 γοργόνες που βράχηκαν για σένα

Καλοκαίρι χωρίς υγρή φωτογράφηση δεν νοείται. Επιλέξαμε εκείνες που θα σε κάνουν να ιδρώσεις.
Θωμάς Σγουρός , Πριν από 4 ημέρες

Παίρνετε μια σέξι γυναίκα, την βουτάτε στο νερό, αφήνετε μαλλιά, μαγιό και ρούχα να κολλήσουν πάνω της, κάντε κλικ και μετά πηγαίνετε τυπογραφείο για εκτύπωση. Ακούγεται εύκολο στην θεωρία, αλλά στην πράξη όλο και κάτι πάει στραβά. Το μοντέλο έχει μουλιάσει, η στιλίστρια γκρινιάζει να μην βραχούν τα ρούχα και πάντα βρίσκεται ένας γραφικός λουόμενος (ή μια εκδικητική τσούχτρα) αποφασισμένη να χαλάσει την λήψη. Ακολουθούν οι περιπτώσεις που όλα πήγαν καλά.
Πριν ξεκινήσουμε, ας απολαύσουμε ένα χορταστικό photostory-μεζεδάκι στο τσιμπούσι που ακολουθεί
Στα κορίτσια του Sports Illustrated
Είναι σχεδόν αυτονόητο ότι θα βρίσκονταν εδώ, αφού η δουλειά τους ουσιαστικά είναι να φοράνε μπικίνι και να παίζουν με τα κύματα. Για αυτό και χρειάστηκε να κάνουμε πολύ αυστηρή επιλογή πριν καταλήξουμε στις δυο αγαπημένες μας, την 'νυν' Alessandra Ambrosio και την 'πρωήν' Heidi Klum.
Στις Ελληνίδες Playmate
Για κάποιο ακατανόητο λόγο, το ελληνικό Playboy είναι το περιοδικό με την μεγαλύτερη παράδοση σε φωτογραφήσεις σε πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων ανά την επικράτεια, από τις οποίες και επιλέξαμε αυτή της Έφη Κυριακού.

Ενώ η θέα της Κάτιας Δέδε να μπαίνει στην θάλασσα θεωρώ ότι συμπυκνώνει την 'στάσου μύγδαλα' ουσία του ελληνικού καλοκαιριού.
Στην Laetitia Casta
Αν μια εικόνα είναι 1.000 λέξεις, τότε για την συγκεκριμένη -που αποτελεί τμήμα μιας έκθεσης φωτογραφίας- μπορούν πραγματικά να γραφτούν τόμοι. Ο τέλειος συνδυασμός υψηλής αισθητικής και κάργα ερωτισμού.
Στην πόζα 'σε κοιτάζω γυμνή από την πισίνα'
Ενναλακτικά γνωστή ως και 'έλα, βούτα, το νερό είναι υπέροχο' ενδείκνυται για εκείνες τις ευλογημένες στιγμές που έχεις πρόχειρη μια γυναίκα με συγκλονιστικά ωραίο πρόσωπο. Όπως συμβαίνει στην περίπτωση της 19χρονης Cameron Diaz και της Olivia Wilde αντίστοιχα.