Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

MEGALA - BICK

26 Σεπτεμβρίου 2012
Boobies:Οι πιο
Είκοσι κορίτσια μιλάνε στο περιοδικό Νuts για το μεγάλο στήθος τους (και φυσικά το δείχνουν κιόλας).
Διαβάστε πέντε από τις ατάκες που μας άρεσαν:

Stacey Poole
Το μεγάλο στήθος μπορεί να σε κάνει πολύ αδέξια. Εγώ όταν βιάζομαι πάντα πέφτω με το στήθος μου σε διάφορα αντικείμενα. Νομίζω ότι χρειάζομαι ένα μπίπερ σαν και αυτό που έχουν τα μεγάλα οχήματα για να στρίβουν.
Carina Reid
To να έχεις δύο βυζιά σαν τα δικά μου είναι σαν να κουβαλάς συνέχεια μαζί σου τους δύο καλύτερούς σου φίλους.

Sammy Braddy
Το μεγάλο στήθος μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο. Εγώ πολλές φορές το χρησιμοποιώ σαν δίσκο για να ακουμπώ το ποτό μου επάνω του.

Emma Glover
Το σουτίεν μου θα έπρεπε να πάρει Ολυμπιακό μετάλλιο για την πίεση που δέχεται όλη τη μέρα. Πολλές φορές με πλησιάζουν κορίτσια και με ρωτούν αν το στήθος μου είναι αληθινό και μετά θέλουν να το πιάσουν.

Leanne Crow
Με το στήθος που έχω δεν χρειάζεται να περιμένω στις ουρές... Αλλά βέβαια αρκετές φορές έχω ρίξει με αυτό διάφορα πράγματα.











MA8HMATA PIPAS

26 Σεπτεμβρίου 2012
Μαθήματα blowjob με μια μπανάνα!(όσοι πιστοί προσέλθετε)(VIDEO)
Μαθήματα blowjob από μια πολύ πεπειραμένη γυναίκα. Η πορνοσταρ Sunny Leone μας δείχνει τι τεχνικές ακολουθεί όταν κάνει στοματικό σεξ χρησιμοποιώντας μια μπανάνα. Η Sunny στον πρόλογό της μας θυμίζει ότι ακόμα και στο στοματικό σεξ πρέπει πάντα να χρησιμοποιούμε προφυλακτικό και οι άντρες πρέπει να φροντίζουν να έχουν το πέος τους καθαρό. Στη συνέχεια δείχνει τι προκαταρκτικά παιχνίδια κάνει πάνω στο πέος χρησιμοποιώντας τη γλώσσα και τα χείλη της και φυσικά δείχνει με ποιο τρόπο βάζει όλο το πέος μέσα στο στόμα της.
Η Sunny λέει:
Συμβουλή προς τις γυναίκες: «Αν δεν σας αρέσει το στοματικό σεξ, μην το κάνετε αναγκαστικά».

Συμβουλή προς τους άντρες: «Πολλές φορές είναι ωραίο πριν σας το κάνουν εσάς να κατεβείτε εσείς κάτω και να ευχαριστήσετε τη σύντροφό σας».