Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

BEST BODY

ORGASM

SHARON STONE

04 Οκτωβρίου 2012
Sharon Stone:Γυμνή πριν το «Βασικό Ένστικτο»!(ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ PHOTOS)
Επί δέκα χρόνια (μέσα στα 80s δηλαδή), η Sharon Stone, αφού παράτησε το μοντελινγκ, προσπαθούσε να βρει μια (πρώτη) θέση στο χώρο του Hollywood. To 1990 και ύστερα από αρκετές ταινίες παίρνει επιτέλους έναν ρόλο ο οποίος δίνει ώθηση στην καριέρα της. Παίζει στην ταινία «Ολική Επαναφορά» και για να προμοτάρει το φιλμ δέχεται να φωτογραφηθεί γυμνή στο Playboy και να δείξει το καλογυμνασμένο κορμί της. Τότε ήταν 32 χρονών.
«Παλιά αρκετοί άντρες με έβρισκαν εντυπωσιακή, αλλά ήμουν πολύ μικρή για να το καταλάβω. Τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που με βρίσκουν πολύ γκόμενα. Λένε “την θέλω αυτήν, θέλω τα μακριά της πόδια, θέλω τα ξανθιά της μαλλιά, την θέλω τώρα!” Φυσικά πρόκειται για άντρες που είναι κοντοί, μελαχρινοί και σχεδόν δεν βλέπονται, αλλά είμαι τυχερή γιατί τέτοιους τύπους γουστάρω

«Το μυαλό παίζει σπουδαιότερο ρόλο στο σεξ απ’ ότι το σώμα. Μου αρέσουν οι άντρες που το μυαλό τους μπορεί να «μεγαλώσει» περισσότερο από το πέος τους. Και λατρεύω τα μεγάλα χείλη. Οταν ήμουν 14 ένα αγόρι μου είπε πως θα μάθαινε πως να φιλάω και με πήγε σε μια αίθουσα στο σχολείο για να μου δείξει. Με έμαθε πως να το κάνω και πως να το νιώθω. Ημουν πολύ άπειρη τότε αλλά ήμουν καλή μαθήτρια.»
«Για τη φωτογράφιση στο Playboy δεν φόρεσα make up. O φωτογράφος (Phillip Dixon) με ήθελε έτσι όπως είμαι: με βρεγμένα μαλλιά, σχεδόν άβαφη και όσο περισσότερο γυμνή μπορούσα.»