Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

BRAZILIAN BEAUTY

PARTE TOY MIA PIPA




Ο στοματικός έρωτας και... οδηγίες χρήσης !!!

Συνημμένη Εικόνα: stomatiko_sex.jpg



Από πολλά ζευγάρια, το στοματικό sex θεωρείται ότι είναι το πρελούδιο μιας πραγματικά απολαυστικής ερωτικής πράξης. Προσωπικά, δεν έχω ακούσει άντρα που να μην το επιζητεί, όπως άλλωστε και γυναίκα που να μην το λαχταράει.
Από την άλλη όμως πλευρά, από την πλευρά δηλαδή αυτού που το προσφέρει, κάποιες φορές ακούω μια απροθυμία, που συνήθως είναι συνυφασμένη είτε με την περιποίηση της περιοχής, είτε με το συναίσθημα «βαρέθηκα μόνο να δίνω…»

Βασικός κανόνας της επιτυχίας, είναι αφενός η καθαριότητα της περιοχής κι αφετέρου η εγκεφαλική λειτουργία που δημιουργεί την επιθυμία για προσφορά στον ερωτικό σύντροφο.

Εάν θεωρείς ότι δεν του αξίζει…, μοιραία θα το κάνεις μηχανικά κι ο άλλος σίγουρα δεν θα νιώσει ότι του προσφέρεις την αγάπη σου και την υποταγή σου.

Στην περίπτωση λοιπόν που και οι δύο, μέσα από μια υγιή σχέση, έχουν λύσει αυτά τα βασικά, ερχόμαστε στο ουσιαστικό κομμάτι της πράξης, στο να βρούμε δηλαδή την «συνταγή της επιτυχίας» που θα απογειώσει και τους δύο.

Το θέμα όμως εδώ, δεν είναι απλά να το συμπεριλάβουμε στο ρεπερτόριό μας, αλλά να το κάνουμε όσο μπορούμε καλύτερα, για να διεκδικήσουμε κι εμείς με τη σειρά μας “τα καλύτερα…” !

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να προσέχουμε και τι να αποφεύγουμε.

POLA GIRLS

25 Οκτωβρίου 2012
Δείτε τα πιο sexy κορίτσια που πέρασαν από το Two and a Half Men (PHOTOS+VIDEOS)
Το κρεβάτι του Charlie Harper, στο "Two and a half men", ήταν πάντοτε γεμάτο κόσμο. Αυτές είναι οι guests (σταρ και μη) που ξεχωρίσαμε.
Το 'τόσες πολλές γυναίκες, τόσος λίγος χρόνος' θα μπορούσε να είναι το χαλάκι στην πόρτα της συγκεκριμένης βίλας των οργίων στο Μαλιμπού. Αν και ο 2ος ιδιοκτήτης (Ashton Kutcher) μας προέκυψε πολύ πιο ξενέρωτος από τον πρώτο (Charlie Sheen). Το εκπληκτικό δεν είναι ο αριθμός των γυναικών (από ξεπέτες μέχρι αρραβωνιάρες) που έκαναν παρέλαση από μπροστά μας. Αλλά η γκάμα τους. Από μπαλαρίνες και σοπράνο μέχρι γαλαζοαίματες. Και όχι μόνο στο σενάριο, αλλά και στην πραγματικότητα.
17, Justine Eyre
Μια από τις ωραιότερες ξεπέτες του Charlie. Και, παραδόξως, από τις πλέον μορφωμένες. Βλέπεις στην πραγματικότητά η εκθαμβωτική Καναδέζα -κόρη τραπεζίτη- είναι μοντέλο από τα 14 της, ενώ ταυτόχρονα γράφει βιβλία, ηχογραφεί audiobooks και κάνει και ένα δυο μεταπτυχιακά για να της βρίσκονται.
16, Teri Hatcher
Από τις σπάνιες καλές στιγμές της Απελπισμένης Νοικοκυράς που πείθει ως η αδελφή της συζύγου του Alan με την οποία έκανε σεξ ο Charlie στο δωμάτιο με τα παλτά κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής του αδελφού του.
15, Alicia Witt
Η πολυτάλαντη 37χρονη είναι απλά μια από τις πολλές, πάρα πολλές στρίπερ που εμφανίστηκαν ως φόντο κατά την διάρκεια της σειράς.
Μόνο που αυτή ξεκίνησε την πορεία της ως δασκάλα του Jake που βρέθηκε στο κρεβάτι του Charlie. Οπότε, από εκεί και πέρα, άρχισε να κουτρουβολάει στον κατήφορο.
14, Jeri Ryan
Η αναμορφωμένη Seven of Nine του Star Trek Voyager, διαχρονική κάψα κάθε sci fi νέρντουλα (στους οποίους ανήκω) εκνευρίζει τον Charlie επειδή πάντοτε τον πείθει να κάνει σεξ μαζί της. Ναι, το συγκεκριμένο plot point δεν ακούγεται ιδιαίτερα πειστικό. Αλλά κάθε ευκαιρία να δούμε την Μπόργκ που ποθήσαμε με εσώρουχα είναι μια καλή ευκαιρία.