Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

TI 8A BLEPOYME

29 Οκτωβρίου 2012
Ετσι θα είναι η Τσόντα του μέλλοντος...(VIDEO)
Τι θα γίνει αν τελικά περάσει ο νόμος που θα επιβάλει στους πορνοστάρ να φορούν προφυλακτικό όταν κάνουν σεξ στο γύρισμα...
Δύο από τους διασημότερους σταρ της αμερικάνικης πορνό βιομηχανίας η Jessica Drake και ο James Deen πρωταγωνίστησαν σε ένα σατιρικό βίντεο για να δείξουν πως θα είναι η τσόντα του μέλλοντος αν περάσει τελικά το "Measure B"...

Το «Measure B» είναι ένας αμερικάνικος νόμος σύμφωνα με τον οποίο οι ηθοποιοί που παίζουν σε τσόντες θα πρέπει να φορούν προφυλακτικά. Οπως λένε οι ίδιοι οι πορνοστάρ αυτό αρχικά ακούγεται σαν μια προσπάθεια της κυβέρνησης να προστατέψει αυτούς τους ανθρώπους από το να κολλήσουν κάποια σοβαρή αφροδισιακή ασθένεια. Ομως η συντριπτική πλειοψηφία των πορνοστάρ κάνει εξετάσεις για τέτοιες ασθένειες κάθε μήνα.

Οι ίδιοι αποκαλύπτουν πως ο απώτερος σκοπός της κυβέρνησης είναι να πάρει χρήματα που προορίζονται για την παιδεία και τους δημόσιους υπαλλήλους και να τα δώσει σε επιθεωρητές που θα τσεκάρουν αν οι πορνοστάρ φορούν προφυλακτικό την ώρα του γυρίσματος...
Οι άνθρωποι της adult βιομηχανίας υποστηρίζουν ότι τα μέτρα που παίρνουν έτσι κι αλλιώς είναι τόσο αυστηρά που μέσα στα τελευταία οκτώ χρόνια κανείς πορνοσταρ δεν κόλλησε HIV. Την ίδια περίοδο 8.000 άνθρωποι στο Los Angeles διαγνώστηκαν ότι πάσχουν από τον ιό και μόνο δύο απο αυτούς ήταν πορνοστάρ οι οποίοι δεν κόλλησαν τον ιό στο στούντιο.
Ετσι οι πορνοστάρ αναρωτιούνται τώρα αν το «Measure B» είναι ένας τρόπος για να βοηθηθούν οι επαγγελματίες του κλάδου ή αν η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει μια «αστυνομία προφυλακτικού» την οποία θα πληρώνει από τα λεφτά των φορολογούμενων!
Φυσικά η πορνό βιομηχανία των ΗΠΑ γνωρίζει πολύ καλά πως αν ισχύσει ο νόμος σίγουρα θα χάσει και η ίδια πολλά έσοδα καθώς ο ανταγωνισμός με άλλες χώρες είναι πολύ μεγάλος.

Η ιστοσελίδα της διαμαρτυρίας εδώ

HRA MELH

29 Οκτωβρίου 2012
Ήρα Μελή:Φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος... υφάσματος(PHOTOS+VIDEO)
Ήρα Μελή, το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate». Η Ήρα, που μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικές εμφανίσεις, αυτή τη φορά αποφάσισε να αποκαλυφθεί για το περιοδικό «Playboy» Μαΐου.