Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

PARADISE FOR MEN

IZABELA KUCZERA SEXΥ COWBOYS

31 Οκτωβρίου 2012
Μπότες, Σπιρούνια και
Δεκάδες Playmates έχουν φωτογραφηθεί με “μπότες, σπιρούνια και καυτές σέλες”, όμως αυτή που έχει μείνει αξέχαστη είναι η Πολωνή Izabela Kuczera. Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη φωτογράφιση έχει παρουσιαστεί σε πολλά τεύχη του περιοδικού (και στην ελληνική έκδοση) και βέβαια να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα εύσημα και στη φωτογράφο Irene Schaur.
H επιτυχία της φωτογράφισης πάντως μπορεί να μην οφείλεται μόνο στα προσόντα της Izabela. Η Πολωνή (μεγαλωμένη στη Γερμανία) από μικρή είχε κόλλημα με την Αγρια Δύση, τα cowboys και τον Λούκι Λουκ:

"Τον βρίσκω φοβερά σέξι με το καπέλο, το κολλητό μπλου τζιν και τις δερμάτινες μπότες. Είναι ο απόλυτα cool τύπος. Αν ο Λούκι Λουκ καταφέρνει να κοιμάται στη σέλα, σίγουρα μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα πάνω της... Στο μυαλό μου τουλάχιστον." είχε πει η Izabela στη συνέντευξή της στο περιοδικό.






LACY MEN

Η COCO KONTRA STHN SANTI

31 Οκτωβρίου 2012
Πρόταξε τα στήθη της στον τυφώνα Σάντι!(PHOTOS+VIDEO)
Προτάσσει τα στήθη της για να τον σταματήσει
Η 33χρονη σύζυγος του ράπερ και ηθοποιού Ice-T και διάσημη τηλεπερσόνα Coco Austin αψηφά τον τυφώνα Σάντι και προβάλλει τα στήθη της στους ισχυρούς ανέμους.

Η προκλητική Coco έκανε άλλο ένα «δωράκι» στους θαυμαστές της, απεικονίζεται η ίδια να «παλεύει» με τον τυφώνα από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη.

Το θέαμα είναι αποκαλυπτικό...