Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

FAE LADI KIELA BRADI

LADOMENO KORMI

TO LADI MPENI PANTOY

Πως να χρησιμοποιείται το λιπαντικό 

6+1 σέξι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό

To λιπαντικό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε, αλλά κάπως τα φέρνει πάντα η ζωή και... δεν χρησιμοποιούμε. Εκτός βέβαια από την κλασική του χρήση, φανταζόμαστε ότι αντιλαμβάνεστε ποια εννοούμε, υπάρχουν και αμέτρητες άλλες οι οποίες μπορούν να κάνουν τις σεξουαλικές σας εμπειρίες αξέχαστες και ιδιαιτέρως πικάντικες και kinky. Ιδού λοιπόν κάποιες χρήσεις για τα μάτια σας και μόνο...
1. Mασάζ: Βάλτε τον παρτενέρ σας να ξαπλώσει ανάσκελα και βάλτε λιπαντικό στα χέρια σας. Στη συνέχεια, με τα πλάγια των χεριών σας κάντε του μασάζ στην βουβωνική περιοχή κάτι που αυτομάτως θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα η στύση του να είναι άκρως... αποτελεσματικη! Καλή σας διασκέδαση...
2. Μέσα στο... προφυλακτικό: Ρίξτε μία σταγόνα στο προφυλακτικό λίγο πριν το φορέσει. Η αίσθηση θα είναι καταπληκτική. Σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να σας το περιγράψει, αλλά θα το καταλάβετε αμέσως!
3. Στον... δονητή: Πείτε του να αλείψει με λιπαντικό τον δονητή σας και στη συνέχεια ζητήστε του να τον χρησιμοποιήσει πάνω σας. Αφού λοιπόν με το ένα του χέρι χειρίζεται το... εργαλείο σας, πείτε του με το άλλο να ασχοληθεί με το στήθος σας. Εννοείται εφόσον τα χέρια του είναι γεμάτα με λιπαντικό.
4. Από... πίσω: Ζητήστε από τον καλό σας να ξαπλώσει στα πλάγια με την πλάτη του γυρισμένη σε εσάς. Αφού βάλετε αρκετό λιπαντικό στα χέρια σας, πλησιάστε το πέος του και κάντε την καλύτερη... χειρωνακτική εργασία της ζωής του!
5. Με διαφορά στήθους: Απλώστε αρκετή ποσότητα λιπαντικού στο στήθος σας και βάλτε τον να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι. Εσείς ξαπλώστε ακριβώς από πάνω του και με τα... καμάρια σας κάντε του ένα αργό και αισθησιακό μασάζ.


6. Για μεγάλες... αντοχές: Αν έχετε σκοπό να κάνετε αυτό που ονομάζουμε, μαραθώνιο του sex, είναι απολύτως λογικό από ένα σημείο και μετά, ο κόλπος σας να ξεραθεί. Κάντε από κοινού μία διακοπή, απλώστε λιπαντικό ο ένας στον άλλο και συνεχίστε με τον ίδιο αμείωτο ενθουσιασμό!
7. Στην... κορυφή: Λίγο πριν την... διείσδυση, βάλτε μία σταγόνα λιπαντικού στην κορυφή του πέους του και ζητήστε του να μην μπει ολόκληρος αλλά να κάνει τη γνωστή χαρακτηριστική κίνηση, μόνο με την κορυφή. Πολύ σύντομα και οι δυο σας θα παρακαλάτε για περισσότερα!