Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

H COCO BROWN

H πορνοστάρ Coco Brown ετοιμάζεται να ταξιδέψειnormal στο διάστημα!
H Coco Brown, διάσημη πορνοστάρ, πρωταγωνίστρια των γνωστών ταινιών ενηλίκων «Big Booty Bomb 2» και «Sugarwalls Slop Shots» βραβευμένη και με το «Όσκαρ» της βιομηχανίας πορνό στα Venus Award ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα το 2014.
Αν και μόνιμος τόπος κατοικία της είναι η Γερμανία, εγκατέλειψε την «έδρα» της για να πάει στην Ολλανδία όπου παρακολουθεί εντατικά μαθήματα για να να μπορέσει να ταξιδέψει 62 μίλια πάνω από τη γη.
Έχει πληρώσει 100.000 δολάρια για να ταξιδέψει στο διάστημα με το διαστημικό σκάφος της εταιρείας “SpaseXC” η οποία αποτελεί μια από τις 4 εταιρείες που κατασκευάζουν «διαστημικά ταξί» για να μεταφέρουν αστροναύτες αλλά και ιδιώτες στο διάστημα. Η πρόκληση τώρα για την Coco είναι ,όπως δήλωσε, να εξασκηθεί με τη μηδενική βαρύτατη και να περάσει την εκπαίδευση. Οι υπεύθυνοι της SpaceXC θεωρούν ότι τα καταφέρνει περίφημα και δηλώνουν ότι η παρουσία της κοντά τους στο ταξίδι αυτό θα είναι ευχάριστη και επικοδομιτική!






 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 

H PIO ORAIA THS ITALIKHS BOYLHS




H Φιορέλλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο (Fiorella Ceccaci Rubino) γνωστή και με το όνομα «η πιο ωραία της Βουλής» πριν ασχοληθεί με την πολιτική ήτανε ηθοποιός με ιδιαίτερο ταλέντο και υποκριτική ικανότητα στο θέατρο. Λόγω το ότι υπήρξε μια από τις πιο όμορφες/ εκρηκτικές παρουσίες ο Τίνο Μπρας, πασίγνωστος πορνογράφος της έκανε πρόταση να γυρίσει ταινία. Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία μικρού μήκους «S.C.T.M.V» στην οποία έκανε το debuto της για να ακολουθήσουν και άλλες με σαδομαζοχιστικό περιεχόμενο. Δυσκολεύτηκε πολύ να κρατήσει κρυφή αυτή την πορνογραφική της δραστηριότητα και φυσικά όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική «παρέλειψε» να το αναφέρει! Γεγονός όμως είναι ότι τίποτε δεν μένει κρυφό και τώρα η Τσεκάκι έχει γίνει στόχος κριτικών.

GAMISI STH TARATSA