Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

XXL TEEN


SMOL TEEN


TI GOYSTARETE

19 Μαρτίου 2013
Ψηλές ή κοντές;;; Ήρθε η στιγμή να λυθεί ένα από τα αιώνια αντρικά διλήμματα!!! (PHOTOS+VIDEO)
Ποδάρες Σκλεναρίκοβα ή βλέμμα Σκάρλετ Γιόχανσον; Μόστρα ή ουσία; Μοντελέ ή Μανιτζέβελη; Οι συντάκτες του ΟΝΕΜΑΝ κάνουν επιλογές ζωής.
Κάτι τέτοια Αιώνια Διλήμματα είναι από αυτά που πέφτει "αιώνια παντόφλα". Θέλουν τσαγανό. Θέλουν αμεροληψία. Θέλουν να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή και να το υποστηρίζεις. Μέχρι την τελευταία ψήφο.

Κοντές ο Χρήστος Χατζηιωάννου

Βασικά κάπου ανάμεσα. Την χρυσή τομή ψάχνω και εδώ. Γιατί έχω γνωρίσει - ελέω φωτογραφήσεων για το MAX - αρκετές ψηλές μονδέλες. Εντυπωσιακές γυναίκες (δεν λέω). Από εκείνες που μπαίνουν σε ένα μαγαζί και γεμίζει ο χώρος. Ακόμα θυμάμαι ας πούμε να μπαίνει η Εύα Λάσκαρη σε ένα κλαμπ πριν μερικά χρόνια και να γυρνάει όλο το μαγαζί να την κοιτάει. Ή μερικά χρόνια αργότερα να βλέπω το δίδυμο Γκιζελή - Δρακάκη να βγαίνουν βόλτα και να τις χαζεύουν όλοι σαν βλάκες. Αλλά δεν τις θέλω τις πολύ ψηλές.
Γιατί όπως είχα πει και σε μία κοντοτάτη συνάδελφο τότε στο MAX όταν γκρίνιαξε ότι κοιτάμε μόνο τις ψηλές μοντέλες που έρχονται στο γραφείο, "εσύ έχεις τη χάρη. Εσύ που είσαι μανιτζέβελη". Δεν ξαναχρησιμοποίησα αυτή τη λέξη μέχρι σήμερα. Γιατί δεν είναι λέξη. Αλλά αυτό που είπα το εννοούσα. Μία κοντή ή μετρίου αναστήματος γυναίκα μπορείς να την πάρεις στα χέρια σου, να την σηκώσεις στην αγκαλιά σου, να την στριφογυρίσεις και να ταιριάξετε καλύτερα και σεξουαλικά. Με τις ψηλές είναι άβολα τα πράγματα. Δύσκολα, κοπιαστικά.
Να σου το πω κι αλλιώς...
Είναι σαν την αέναη προσπάθεια κάθε εφήβου να φτάσει την μπασκέτα του Γυμνασίου να καρφώσει. Ναι, την μία φορά που θα καρφώσεις στην κανονική μπασκέτα, θα νιώσεις Θεός. Αν όμως φέρεις την μπασκέτα στο ύψος σου θα κάνεις ολόκληρο διαγωνισμό καρφωμάτων.


ELENH KORFIATH

Η Ελένη Κορφιάτη στην... κορφή του Playboy!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Ελληνίδα Ελένη Κορφιάτη γδύθηκε και μας έδειξε το υπέροχο σώμα της στο Ρουμάνικο Playboy για το τεύχος Μαρτίου 2013.