Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

KORMIA THS XARAS

Μπαλαρίνες των Μπολσόι εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με πλούσιους άνδρες

Μπαλαρίνες των Μπολσόι εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με πλούσιους άνδρες
Ως ένα μεγάλο μπουρδέλο που αναγκάζει τις μπαλαρίνες να κοιμούνται με ισχυρούς παράγοντες, χαρακτήρισε τα μπαλέτα Μπολσόι η πρώην μπαλαρίνα του Αναστασία Βολότσκοβα.


Θεωρείται ως ένα από τα πιο διάσημα μουσικά θέατρα στον κόσμο, ωστόσο η φήμη του επλήγη ανεπανόρθωτα μετά την πρόσφατη επίθεση με θειικό οξύ στο πρόσωπο του καλλιτεχνικού του διευθυντή, επίθεση που προκλήθηκε λόγω της έντονης αντιπαράθεσης μεταξύ αυτού και ενός εκ των πρωταγωνιστών του.

Τώρα, τα ρωσικά Μπολσόι δέχονται ένα ακόμη πλήγμα, καθώς μία πρώην πρίμα μπαλαρίνα ισχυρίστηκε πως το θέατρο έχει μετατραπεί σε ένα «τεράστιο μπουρδέλο». Η Αναστασία Βολότσκοβα δήλωσε πως οι χορεύτριες των Μπολσόι εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ με πλούσιους άντρες, υπό τον φόβο ότι θα χάσουν τις δουλειές τους στο θέατρο.

Η 37χρονη πρώην μπαλαρίνα, η οποία απολύθηκε από το θέατρο της Μόσχας επειδή ήταν «πολύ χοντρή» δήλωσε: «Δυστυχώς, ο γενικός διευθυντής των Μπολσόι έχει μετατρέψει το θέατρο σε ένα τεράστιο μπουρδέλο. Πριν από δέκα χρόνια που χόρευα στο θέατρο, είχα λάβει πάρα πολλές προτάσεις να μοιραστώ τα κρεβάτια ολιγαρχών. Τα κορίτσια εξαναγκάζονταν να συνοδεύουν πλούσιους άντρες σε μεγάλα δείπνα, ενώ τους δινόταν από πριν η οδηγία να κάνουν σεξ μαζί τους».

«Όταν εκείνες ρωτούσαν 'Και τι θα γίνει αν αρνηθούμε', τους έλεγαν πως δεν θα χόρευαν ποτέ ξανά στο θέατρο των Μπολσόι. Είναι αδιανόητο» συμπλήρωσε.

Η Βολότσκοβα έχει έρθει σε αντιπαράθεση με το θέατρο στο παρελθόν, όταν είχε κερδίσει μία δίκη εναντίον των Μπολσόι το 2003, λόγω της απόλυσής της. Έπειτα από τη λήξη της καριέρας της ως πρίμα μπαλαρίνα, έγινε μία επιφανής τηλεοπτική προσωπικότητα, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να μπει στον χώρο της πολιτικής της Ρωσίας.

BALARINATO