Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

INGA STI PISINA

Inga in the pool

empty
Inga in the pool
view perviousview next
Inga in the pool
view perviousview next
Inga in the pool
 

KATSUMI


LESBIAKA GAMISIA


TO GAMISI THS YPIRETRIAS


KANI KALO STHN YGEIA

To λένε και οι γιατροί αγάπη μου... "Χαζέψτε μεγάλα στήθη, κάνει καλό"!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μετά από έρευνα Γερμανών γιατρών αποδείχθηκε πως το να κοιτάει ένας άνδρας για δέκα λεπτά μεγάλα στήθη, κάνει καλό στην υγεία!
Τελικά υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κοιτάξει ένας άνδρας ένα μεγάλο γυναικείο στήθος.
 


Εκτός από τους προφανείς (είναι ωραίο όπως και να το κάνουμε) υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους ένας άνδρας χαζεύει τις γυναίκες με τις μεγάλες καμπύλες.


Αυτό γιατί κάνει καλό στην υγεία! Μετά από έρευνα Γερμανών γιατρών έγινε γνωστό πως κοιτάζοντας μία πληθωρική γυναίκα για δέκα λεπτά, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής εξάσκησης!




«Η σεξουαλική διέγερση αυξάνει τους χτύπους της καρδιάς και βελτιώνει τη μεταφορά του αίματος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να κοιτάει ένας άνδρας γυναικεία στήθη κάνει καλό στην υγεία».

AYTO HTAN ORGIO

Όργιο με 500 άτομα!!!
Ποια είναι η χώρα που κατέχει αυτό το ρεκόρ;

Το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιο που έγινε ποτέ στην ιστορία το κατέχει η Ιαπωνία.

Συνολικά 500 άτομα (250 άνδρες και 250 γυναίκες) έκαναν σεξ στο ίδιο χώρο και κατάφεραν να σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Το mega όργιο διοργανώθηκε πριν από 3 περίπου χρόνια, αλλά μέχρι σήμερα καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ...

Η αλήθεια είναι ότι το όλο σκηνικό έδειχνε κάπως αυτοματοποιημένο, αλλά οι Γιαπωνέζοι είναι ούτως ή άλλως ειδικοί σε αυτό.