Τρίτη 16 Απριλίου 2013

PORNOKOLARA


DIASIMI KOLOI

Η πίσω...πλευρά των διασήμων (pics)

 
Πριν μερικά χρόνια η Jessica Alba, ενώ ξεκουραζόταν στην παραλία
φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι σε μία θέση που… έμεινε στην ιστορία. Όσοι φωτογράφοι λοιπόν εκτιμούν τη δουλειά τους, προσπαθούν να έχουν μία τέτοια φωτογραφία στη συλλογή τους.

Έτσι, η Jessica Alba έχει αποκτήσει πάρα πολλές ανταγωνίστριες, τις οποίες βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε.


Jennifer Nicole Lee


Alessandra Ambrosio



Elisabetta Canalis
 

OTI BRI TO XONI


DEN KSEROYN POY MPENOYN

16 Απριλίου 2013
ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΕΝΑ;;; Βάζουν τα προφυλακτικά από τη ...μύτη και τα βγάζουν από το στόμα!!! Η νέα τρέλα που σαρώνει το youtube!!! (VIDEO)
Το μέτρο στο διαδίκτυο έχει χαθεί προ πολλού, με τους νεαρότερους σε ηλικία χρήστες να κάνουν τα πάντα στο βωμό της πρόκλησης. Νέοι ανά τον κόσμο υποβάλλουν τον εαυτό τους σε διάφορες... δοκιμασίες σε μία προσπάθεια να γίνουν έστω και για λίγο διάσημοι.
Η νέα τρέλα που κερδίζει πολλά views μέσω του youtube λέγεται «η πρόκληση του προφυλακτικού». Ποια είναι αυτή; Να βάλει μια κοπέλα ένα προφυλακτικό στο ρουθούνι της να το ρουφήξει μέσα και να το βγάλει από το ρουθούνι. Απίστευτα πράγματα.
 

GIA TIS GYNEKES

16 Απριλίου 2013
20 sex toys που τα έχεις στο σπίτι και δεν το ξέρεις!!! (μιλάμε για την απόλυτη ηδονή!) (PHOTOS)

Τα πιο kinky σεξουαλικά αντικείμενα κρύβονται στα πιο αναπάντεχα σημεία: στην κουζίνα, στο μπάνιο, στην αποθήκη σου. Ανακάλυψέ τα και άνοιξε τους BDSM ορίζοντές σου.
Οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες και κανείς δεν είναι διατεθειμένος να σπαταλήσει τα πολύτιμα ευρώ του στα sex shop για να ικανοποιήσει τις kinky ορέξεις του. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι ορέξεις αυτές δεν πρέπει να ικανοποιηθούν. Ευτυχώς, τα πιο καυτά, BDSM παιχνίδια είναι δωρεάν και πολύ κοντά σου - για την ακρίβεια υπάρχουν μέσα στο σπίτι σου. Αρκεί να δεις τον οικιακό εξοπλισμό σου με άλλο μάτι.
Και το καλύτερο; Θα μπορέσεις πολύ πιο εύκολα να της "σερβίρεις" στην κρεβατοκάμαρα κάτι που πετάχτηκες στην κουζίνα και το βρήκες, παρά κάτι αγορασμένο - και άρα εντελώς προσχεδιασμένο. Όταν λοιπόν ξυπνήσει το dark side σου, ψάξε γύρω σου να βρεις:
Οποιοδήποτε φτερό σου κάνει, ακόμη και κάποιο διακοσμητικό σε στυλό ή κάποιο που σου έχει ξεμείνει από τις απόκριες. Απαλό, αισθησιακό και γαργαλιστικό, αν δεν είναι βρώμικο είναι ό,τι πρέπει για να αρχίσουν τα βρώμικα παιχνίδια.
Πολύ καλή εναλλακτική του φτερού, ένα οποιοδήποτε (καθαρό) πινέλο φτάνει για να γίνεις καλλιτέχνης του σεξ και να την κάνεις να σε παρακαλάει να συνεχίσεις. Αν είναι και λίγο σκληρό τόσο το καλύτερο για εκείνη.