Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

MA8HTIKA PIDIMATA


JENNA JAMESON


JENNA H NTROPALI

 
Jenna Jameson: Μετά το ξυλίκι στη βοηθό της μας δείχνει και τα πλήρως αποτριχωμένα επίμαχα σημεία της!!! (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ PHOTOS)

Η Τζένα Τζέιμσον γιόρτασε τα 39στα της γενέθλια, αλλά της βγήκαν μάλλον ξινά. Και αυτό γιατί συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε μία άλλη γυναίκα.
Η Τζένα είναι γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ, η οποία έχει πάρει μέρος σε πολλές πορνοταινίες και έχει φωτογραφηθεί για το Playboy πολλές φορές. Η Τζέιμσον έχει πει ότι είναι μπαισέξουαλ και ότι στην πραγματική ζωή έχει κάνει σεξ με 100 γυναίκες και 30 άντρες. Η καλύτερη της σχέση μάλιστα ήταν με τη λεσβία πορνοστάρ Νίκι Τάιλερ όπως γράφει στην αυτοβιογραφία της. Ζούσαν μαζί όταν ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό και ήταν πάλι μαζί πριν από το δεύτερο γάμο της. Οι άντρες που ξεχωρίζει είναι ο Μάρλιν Μάνσον και ο Τόμι Λι. Παντρεύτηκε με τον Μπραντ Αρμστρονγκ, επίσης πορνοστάρ με τον οποίο χώρισε μετά από δέκα εβδομάδες. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον Τζέι Γκρντίνα, ιδιοκτήτη στούντιο πορνό. Προσπάθησε να κάνει παιδί μαζί του, αλλά διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος και είχε αποβολή. Μετά δεν κατόρθωσε να ξαναμείνει έγκυος, ακόμη και με εξωσωματική γονιμοποίηση. Χώρισε με τον Γκρντίνα, όπως είπε ο ίδιος από τις προσπάθειές τους να αποκτήσουν παιδί που τους έφθειρε. Η Τζέιμσον έχει σχέση από τον Οκτώβριο του 2006 με τον Τίτο Ορτίθ, πρωταθλητή των πολεμικών τεχνών με τον οποίο απέκτησε δίδυμα αγόρια το Μάρτιο του 2009. Εκτός από την τωρινή της σύλληψη, ο Ορτίθ είχε συλληφθεί το 2010 ότι της επιτέθηκε και εκείνος ότι είναι εξαρτημένη από ουσίες. Και οι δύο απέσυραν τις κατηγορίες. Η Τζέιμσον συνελήφθη και το Μάιο του 2012 ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ποτού.