Σάββατο 27 Απριλίου 2013

META TO GAMO


GYNEKES PRIN TO GAMO

26 Απριλίου 2013

10 sexy εμπειρίες που πρέπει να έχετε στο ...βιογραφικό σας πριν βάλετε την κουλούρα!!!




Κόβεται το σεξ; Όχι δα. Αλλά - τυπικά τουλάχιστον - όταν βρούμε τον άνδρα της ζωής μας κάπως γινόμαστε καλά κορίτσια. Μην το παρακάνετε βέβαια γιατί οι άνδρες προτιμούν τα κακά κορίτσια.
Τα παρακάτω στυλ σεξουαλικής επαφής μπορείτε να τα δοκιμάσετε και με το σύζυγο σας. Αν επιδοθείτε σε κάποια άλλα μάλλον θα τον απατάτε. Για να μην σας μείνει τίποτα απωθημένο δοκιμάστε τα όλα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Για μετά, κρατήστε αυτά που παρών θα είναι και το στεφάνι σας. Το έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε. Το δημιουργικό, πικάντικο και τολμηρό συζυγικό σεξ είναι μακράν το καλύτερο.
Λοιπόν:

1. You are beautiful, i love you
To σεξ με έναν άνδρα που δεν μιλά την γλώσσα σου ή κάποια άλλη που να καταλαβαίνεις είναι η απόλυτη εφαρμογή αυτού που λέμε «η γλώσσα του σώματος». Αυτό μπορεί να σου συμβεί ή σε κάποιο ελληνικό νησί ή σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι. Μην το αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Εξάλλου, σάμπως θα τον ξαναδείς.


2. Το απόλυτο
Είναι αυτό που την ώρα που το βιώνεις νιώθεις απέραντη σιγουριά ότι αυτός ο άνδρας είναι ο κ α λ ύ τ ε ρ ο ς και οι επιδόσεις του άπιαστες. Εκείνη την στιγμή που συμβαίνει αισθάνεστε ότι είναι το καλύτερο σεξ που έχετε κάνει και που θα κάνετε. Σε κανένα μήνα θα έχετε αναθεωρήσει αλλά και που νιώσατε το απόλυτο είναι πάρα πολύ σημαντικό και είστε τυχερές.