Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

NATASHA IN THE MPLACK


NATASHA NICE


BRABIA ABULT VIDEO NEWS AWARDS

Απονομή βραβείων πορνό στο Λας Βέγκας
Monday, 29 April 2013 02:02

Χιλιάδες θαυμαστές της βιομηχανίας του πορνό παρευρέθηκε στην αίθουσα του Hard Rock Hotel στο Λας Βέγκας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα φετινά Adult Video News Awards (AVN Awards).

















Οι πρωταγωνίστριες των ταινιών που έκαναν πολλούς να… αναστενάξουν αυτή τη φορά έβαλαν μερικά εκατοστά υφάσματος επάνω τους και παρέλασαν στο κόκκινο χαλί, πριν την απονομή των βραβείων, όπως για «την καλύτερη ερωτική σκηνή κορίτσι με κορίτσι» ή «καλύτερη ρομαντική σκηνή».

Το  βραβείο της «καλύτερης ηθοποιού» κέρδισε η Natasha Nice η οποία δήλωσε ότι θα το τοποθετήσει στο μπάνιο της δίπλα στη μπανιέρα, δικαιολογώντας την επιλογή της ως εξής: «Περνώ πολύ χρόνο εκεί μέσα, ειδικά στις σκηνές μου. Μου αρέσουν πολύ οι λεσβιακές σκηνές και κάνουμε πολλά γυρίσματα σε μπάνια»!



















 

KOYFALA RONALTO

Ο Ρονάλντο κεράτωσε την Ιρίνα με την "Μις οπίσθια"! (PHOTOS+VIDEO)
Σύμφωνα με τη σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δυο ημέρες πριν η Ρεάλ Μαδρίτης ταπεινωθεί (4-1) από τη Ντόρτμουντ έκανε... όργια με την Αντρέσα Ούραχ...

η οποία κατέχει τον τίτλο της... "Mις οπίσθια"!

«Ήταν απίστευτο. Το σώμα του είναι σαν Έλληνα θεού. Άντεξε ώρες και δεν σταματούσε να μιλάει για τον πισινό μου», είπε η 27χρονη Βραζιλιάνα καλλονή στη Sun και πρόσθεσε:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
«Πάντα πίστευα πως ο Κριστιάνο είναι ένας από τους πιιο όμορφους άνδρες στον κόσμο και δεν πίστευα όταν επικοινώνησε μαζί μου»

Το δημοσίευμα από εκεί και πέρα, υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε τον αριθμό της Αντρέσα Ούραχ από έναν κοινό γνωστό και μετά τα απαραίτητα sms οι δυο τους αντάλλαξαν λογαριασμούς στο Skype προκειμένου να κανονίσουν το ραντεβού τους σε πολυτελές ξενοδοχείο για να γίνει... ο κακός χαμός.

Το... τρομερό της υπόθεσης είναι πως η Αντρέσα Ούραχ ανέφερε και… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη βραδιά της με τον Ρονάλντο, λέγοντας πως έμοιαζε με Έλληνα Θεό, πως είχε πολύωρη αντοχή στο κρεβάτι και πως ασχολήθηκε για ώρα με τον... πισινό της, αποκαλώντας την μάλιστα και αλογάκι!

Ο Πορτογάλος σταρ πάντως διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ούραχ, υποστηρίζοντας ότι ναι μεν βρέθηκε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, για να παραχωρήσει όμως συνέντευξη σε Ισπανό δημοσιογράφο...

Για την ώρα, ας δούμε τι απόλαυσε ο Κριστιάνο στις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν από την... καριέρα της επονομαζόμενης και... κυρίας μπουμ-μπουμ!



 
Πηγή: onsports.gr

CIRCUS CLOWN FUCK


PARTON MORI