Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

JENNA FAMOUS CLASSIC PORN


TERRA PATRICK


JENNA - PATRICK

Jenna Jameson-Terra Patrick: Οι πιο πετυχημένες πορνοστάρ που βγήκαν στη "σύνταξη"

 
normal
Η Jenna Jameson και η Terra Patrick είναι οι δυο διάσημες πορνοστάρ που έγραψαν ιστορία στη βιομηχανία του πορνό στη δεκαετία του '90. Και οι δυο έχουν βγει στη "σύνταξη" εδώ και χρόνια και απολαμβάνουν την επιτυχία τους και τους καρπούς που έδωσαν οι έξυπνες επιλογές τους μετά το τέλος της καριέρας τους.

Η 39χρονη Jenna Jameson είναι παντρεμένη με τον πρωταθλητή του UFC Tito Ortiz και έχει τη δική της οικογένεια. Την επιτυχία της οφείλει στο ότι μπήκε νωρίς στο ίντερνετ με το Club Jenna (το οποίο πούλησε στο Playboy) και έγινε τόσο πλούσια που εξέταζε το ενδεχόμενο να αγοράσει το χρεοκοπημένο Penthouse. Τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ερωτικό μυθιστόρημα με τον τίτλο Sugar.

Η 37χρονη Tera Patrick παντρεύτηκε τον Evan Seinfeld, τον παρτενέρ της σε όλες τις ταινίες που έχει γυρίσει και μετά το διαζύγιό τους βρήκε τον επόμενο σύζυγό της και έκανε οικογένεια.

Έχει πάρει βραβεία για επιτεύγματα μιας ζωής (Lifetime Achievment Awards) και είναι ιδιοκτήτρια της δικής της εταιρείας παραγωγής. Περήφανη για την επιτυχία της έβγαλε 2 αυτοβιογραφίες που διηγείται την ζωή της και πώς κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά.

PAKISTANI TON PERNI


PITSIRIKES PEZOYN