Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

BARBATES GOMENES


BICK WOMAN

Γιατί οι χοντρούλες κάνουν το καλύτερο κρεβάτι

normal
Ξέρετε ότι οι χοντρούλες πληθωρικές γυναίκες είναι αυτές που κάνουν το καλύτερο κρεβάτι; Το μυστικό για την επιτυχία τους το οφείλουν στο ότι οι περισσότερες "είναι συμφιλιωμένες με το σώμα τους"! Τι σημαίνει αυτό;



Οι γυναίκες που έχουν αρκετά παραπανίσια κιλάκια γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι και τόσο ελκυστική για να εξιτάρουν έναν άνδρα στο κρεβάτι.

SEX KAI PODILATO

To ποδήλατο κάνει κακό στο σεξ!

normal
 
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντη η ποδηλασία βλάπτει το αναπαραγωγικό σύστημα και προκαλεί προβλήματα στη σεξουαλική λειτουργία. Αυτό συμβαίνει γιατί το βάρος του σώματος πέφτει σε συγκεκριμένα σημεία και δεν κατανέμεται σωστά και πιέζει τα νεύρα και τις αρτηρίες . Αυτό κάνει τα νεύρα να μουδιάζουν και οδηγεί σε πρόβλημα στύσης.



Υπάρχουν λύσεις:
- Να προτιμάμε ποδήλατα με πλατιά καθίσματα ειδικά σχεδιασμένα για να απορροφούν τους κραδασμούς.
- Να μη ρυθμίζουμε πολύ ψηλά το κάθισμα, για να μειώνουμε την πίεση. Θα πρέπει να βρίσκεται στο σωστό ύψος, ώστε να μην τεντώνουμε πολύ τα πόδια μας για να κάνουμε πετάλι.
- Κατά διαστήματα να αλλάζουμε θέση ενώ κάνουμε ποδήλατο.
- Για επιπλέον προστασία επιλέγουμε ειδικό ρουχισμό (παντελόνι ενισχυμένο με υλικό που παρέχει προστασία σε μηρούς, λεκάνη, περίνεο, κόκκυγα κ.λπ).