Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ALIS GOUNTOUIN

 
Αααχ Alice...TI μας κάνεις!!! Αυτό είναι το πιο ΠΛΟΥΣΙΟ TOPLESS που έχεις δει ποτέ!!! (HOT PHOTOS)
 
Η Άλις Γκούντουιν ποζάρει τόπλες και ανεβάζει τις θερμοκρασίες. Η Άλις που είναι μοντέλο από την Αγγλία σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κιλ Αγγλική Φιλολογία και Παιδαγωγικά προτού την ανακαλύψουν κυνηγοί ταλέντων από την εφημερίδα Daily Star, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία στην παραλία του Μπόρνμουθ.
Εκτός από τη σελίδα τρία της Daily Star, η Άλις έχει υπάρξει πρωτοσέλιδο και σε πολλά αντρικά περιοδικά όπως στο Zoo, στο Nuts και στο Maxim. Το 2009 είχε ψηφιστεί ως η πιο «καυτή» τόπλες μοντέλα του έτους. Εκτός από το μόντελινγκ εμφανίζεται καθημερινά και στο κανάλι Elite TV, ενώ στην προσωπική της ζωή βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή Ζερμαίν Πέναντ από το 2011.
 

XRISTINA STEFANIDI

Σκέτη κόλαση η Χριστίνα Στεφανίδη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι πιο τολμηρές φωτογραφίσεις του μοντέλου
Το σέξι μοντέλο Χριστίνα Στεφανίδη έκανε την εμφάνισή της πριν δυο χρόνια στο διαγωνισμό Playmate 2010.
Από τότε μας έχει συνηθίσεις στις σέξι φωτογραφίσεις που προκαλούν…
εμφράγματα.

Την τσαντίζουν οι άντρες που το παίζουν λεφτάδες, σε συνέντευξή της έχει πει: «Με τσαντίζουν τα άτομα που το παίζουν λεφτάδες, ενώ στην πραγματικότητα εμφανίζονται σε in μέρη της Αθήνας με νοικιασμένα αυτοκίνητα. Και το χειρότερο απ’ όλα, οι περισσότεροι δεν έχουν στιλ. Δεν έχουν άποψη, προσωπικότητα, δεν μπορούν καν πουν σωστά μια ολοκληρωμένη πρόταση. Οπότε γιατί το παίζουν ιστορία; Προφανώς γιατί τους έχουν δώσει το δικαίωμα».

Το σέξι μοντέλο διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό καιρό με τον γνωστό διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, ενώ πριν από λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Μύκονο.