Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

TEXNIKES TOY STOMATIKOY SEX

9 μυστικά και τεχνικές του στοματικού σεξ.



Η πεολειξία ή η διέγερση του πέους με το στόμα, με ή χωρίς εκσπερμάτωση, είναι ο πιο αποτελεσματικός και ηδονικός τρόπος για να...
. διεγερθεί ένας άνδρας. Το γυναικείο στόμα είναι για τους κυρίους κάτι ανάλογο με τον κόλπο αλλά πιο συναρπαστικό, κυρίως γιατί η γλώσσα συμμετέχει ενεργά στη διέγερση του οργάνου τους. Προορισμένο θα ΄λεγε κανείς για τη σεξουαλική απόλαυση, το στόμα προσφέρει μια πλούσια γκάμα από δραστηριότητες, όπως τα χάδια, τα φιλιά, το γλείψιμο και η διείσδυση. Είναι, επίσης, δέκτης ποικιλίας αισθήσεων, που περιλαμβάνουν τις γεύσεις και τις οσμές από τα κορμιά των εραστών. Η αιδοιολειξία, το γλείψιμο και το χαΐδεμα της κλειτορίδας και του κόλπου με τη γλώσσα και το στόμα, αφυπνίζει σεξουαλικά τις γυναίκες.
1. Γιατί ο στοματικός έρωτας είναι τόσο διεγερτικός;
Η γλώσσα, όπως είναι πιο μαλακή από τα δάχτυλα, διεγείρει πιο απαλά, χαρίζοντας μια διαφορετική αίσθηση ηδονής. Οι περισσότεροι άνδρες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να την εφαρμόσουν στις συντρόφους τους. Χωρίς τρυφερότητα και προσοχή οι τεχνικές αυτές μπορεί να γίνουν επώδυνες, ενώ η συνέργια συμβάλλει στη σεξουαλική ικανοποίηση των εραστών.

GAMO TA AGALMATA


MA8HMATA SEX