Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

BIG BROTHER AFRICA

13 Ιουνίου 2013
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ! Άγριο ΣΕΞ στο Big Brother!!! (PHOTOS + VIDEO)
Και αν το ελληνικό «Big Brother» περιορίστηκε σε μικροφλερτάκια και σέξι στιγμιότυπα, στη Νότιο Αφρική η κατάσταση έχει προχωρήσει με το γνωστό reality να παρουσιάζει ιδιαίτερο... ενδιαφέρον.
Αδιαφορώντας για τις κάμερες, οι παίκτες φαίνεται να νιώθουν πραγματικά σαν το σπίτι τους.
Μία από τις συμμετέχουσες δε διστάζει να κάνει μπάνιο ολόγυμνη, ενώ δύο άλλοι ξεπλωμένοι σε ένα κρεβάτι μόλις έχουν κάνει σεξ.
Φυσικά όλα γίνονται κάτω από το άγρυπνο μάτι του «Μεγάλου Αδερφού».
 

KOYFALA POYTIN

Η αθλήτρια της ρυθμικής που ξελόγιασε τον Πούτιν! (sexy photos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Για να φτάσει στο διαζύγιο μετά από χρόνια ένας από τους ισχυρότερους άνδρες του πλανήτη, μάλλον άξιζε τον κόπο. Δεν το γνωρίζουμε εμείς. Ο Πρόερδος της Ρωσίας όμως, Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσε ...
και επίσημα τον χωρισμό του με την μέχρι πρότινος γυναίκα του Λουντμίλα και οι κίτρινες φυλλάδες αναφέρουν ως αιτία την όμορφη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα.

Μάλιστα οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου μεταξύ τους άρχισαν το 2008 κι έκτοτε κανείς δεν το επιβεβαιώνει. Πλέον ο Πούτιν που είναι κι εκείνος αθλητικός τύπος μπορεί ελεύθερα να το δηλώσει παρότι όσες φορές του έχει τεθεί το ερώτημα, έχει αποφύγει να απαντήσει. - Για την ώρα δείτε την 30χρονη αθλήτρια σε μερικές από τις πιο σέξι φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!