Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

TWO BEAUTIES GIRLS


GAMISIA FILENADON

"Με τα αγόρια της κολλητής μου"

 

Ηταν τα δεκαταενατα γενέθλιά μου. Η κολλητη μου Νανα με προσκαλεσε σε ενα διπλο ραντεβου με τον 25-χρονο αγόρι που εβγαινε μέχρι σήμερα. Επισης εβγαινε με εναν 23-χρονο τύπο εκεινο το καιρο,φιλο του δικου της.
Εγω δεν ειχα κανει πολλες σχεσεις μεχρι τοτε ,και οσες εκανα τις τελειωνα αδοξα. Εκανα μονο «one night stands».Ήταν πραγματικά διασκέδαστικο ,το χομπυ μου,και ανέμενα με ενδιαφέρον ενα καλο και αγριο ραντεβου.Η Νανα ήταν άγρια και πολύ σεξουαλικη. Μου είχε πει για μερικούς από τους τύπους που είχε βγει. Μου είπε οτι εκεινη ειχε άρχισει τη σεξουαλική επαφή με τα αγόρια όταν ήταν ένδεκα.
Ο Μακης, ο τύπος που είχα ραντεβου, ειχε γαμηθει με την Νανα αρκετές φορές. Μου ειχε πει η Νανα οτι είχε έναν όμορφο πουτσο και ήξερε πώς να τον χρησιμοποιει. Και οι δύο γελαγαμε και η κιλότα μου άρχισε να γινεται υγρη. Η μητρια μου μου εδινε αντισυλληπτικα εδω και ενα χρονο. Ήξερε τι που ήμουν ικανη να κανω, με είχε πιάσει με το δονητή της στο λουτρό να γαμαω το μουνι μου . Έτσι έχασα τη παρθενια μου στο λουτρό ,στο πάτωμα με το δονητή .

 

Επρόκειτο να φορέσω ενα καινουργιο μου μίνι στο ραντεβου μας με τη φιλεναδα μου και τα αγορια της . Φορεσα μια μαυρη κιλοτα και μια κοκκινη μπλουζα χωρις σουτιεν .Τα στήθη μου ήταν πολύ μεγαλα . Τα μαλλια μου και αρκετά μακριά κάτω απο τη μέση της πλάτης μου. Έχω πράσινα μάτια και 1.75 υψος .Η Νανα ήρθε μετα φορωντας ενα μακρυ φορέμα τζην που είχε μια σχισμή κάτω από τη μέση που φαινοταν το στρινγκ της οταν καθοταν. Είναι τόσο καυτή, τα κοντα ξανθα μαλλια της ηταν ανεμελα. Τα μάτια της είναι μπλε του πάγου . Είναι πιό κοντη από μενα και τα πόδια της είναι πολύ ομορφα. Δεν φοραγε στηθόδεσμο και διακρινονταν οι ρογες της. Φόρουσε ψηλά τακούνια .


 

PISO PORTA

normal
Το καλύτερο σημείο και το πρώτο που κοιτάει ένας άνδρας στη γυναίκα είναι ο κώλος της! Ακαταμάχητος ο πειρασμός και απόλυτο φετίχ αφού δεν υπάρχει αρσενικό να μπορεί να αντισταθεί σε τουρλωτά και ζουμερά κωλομέρια.






OLI H KALI XORAN


H BLONDE GOYSTARI