Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

MA8HMATA

Μαθήματα... πεολειχίας για αρχάριους! Θα γίνετε εξπέρ!!! (PHOTOS)
05 Ιουλίου 2013
 
ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ;;; Μαθήματα... πεολειχίας για αρχάριους! Θα γίνετε εξπέρ!!! (PHOTOS)
 
Εσύ πόσα λεφτά θα έδινες για να μάθεις να παίζεις, τέλεια... φλάουτο μέσα σε 2 ώρες;
Κι όπου φλάουτο, βάλε ένα ανδρικό μόριο. Κι όπου 2 ώρες, μην βάζεις τίποτα. Είναι όντως 2 ώρες. Και μαθαίνεις τα μυστικά της τέλειας πεολειχίας.


 
Στην Αγγλία, οι γυναίκες πληρώνουν 70 λίρες στο Coco-de-mer για να παρακολουθήσουν το 2ωρο μάθημα «Playing the Flute: An Oral Sex Masterclass with Master Dominic», που δεν είναι άλλο από μαθήματα για να γίνουν «βιρτουόζες» στο «φλάουτο», το «κλαρίνο», κι άλλα ομοειδή ανθρώπινα...όργανα! Εκεί, δια χειρός του sex-expert Dominic διδάσκονται όλα όσα υπάρχουν και πρέπει να ξέρει κάποιος για να εφαρμόσει την τέλεια πεολειχία.
Θεμελιώδης κανόνας, σύμφωνα με τον Dominic; Πήγαινέ το κλιμακωτά προς τα εκεί και προσποιήσου, τουλάχιστον, ότι περνάς καλά!
 

 
Κι επειδή, όλοι καλοί είναι στα λόγια, έρχεται και το πρακτικό της υπόθεσης, όπου, αφού σε κεράσουν ενα-δυο ποτηράκια σαμπάνια να χαλαρώσεις, σου δίνουν κι ένα παγωμένο γλυφιτζούρι για να κάνεις practice. Γιατί μπορεί ο καλός ο καπετάνιος να φαίνεται στη φουρτούνα, αλλά η καλή η σεξοβόμβα φαίνεται στο γλυφιτζούρι-πως να το κάνουμε!
Τώρα, παρόλο που τα μαθήματα απευθύνονται και σε γυναίκες και σε άντρες, τα ποσοστά μέχρι στιγμής δείχνουν πως μόνο τα θηλυκά γεμίζουν τις αίθουσες των sex salons. Και τι είναι τα sex salons; Το μέρος που πας να τελειοποιήσεις μέσω μαθημάτων κι επί πληρωμή τις γνώσεις σου περί σεξ. Καθόλου παράνομο, καθόλου φτηνιάρικο, για να σε προλάβω. Πρόκειται για μια νέα μόδα, εξαιρετικά ανερχόμενη στο εξωτερικό,που φαίνεται, να άνθισε πάνω στο έδαφος του best seller «Οι 50 αποχρώσεις του γκρι», καθώς εικάζεται πως έκτοτε απενοχοποιήθηκε και η συζήτηση περί σεξ, βίτσιων και...καλοπέρασης.
 

Οι γυναίκες δεν αρκούνται πια στο να είναι απλά καλές στο κρεβάτι. Νιώθουν ανάγκη και κόψιμο, μη σου πω, σύμφωνα με έρευνες, να μεταμορφωθούν σε επίγειες θεές του σεξ. Ή σέξυ ή τίποτα, προστάζει η μόδα και η ζήτηση πάντα φέρνει και την προσφορά.
Κι αν εσύ λες κρίμα που κάπου στον κόσμο, ίσως, η διάσπαση του ατόμου θα δώσει τη μισή χαρά κι αυτοπεποίθηση σε μια επιστημόνισσα από ότι το να ακούσει ένα «Τι είσαι εσύ, μανάρι μου!», στον αντίποδα τα sex salons τρίβουν τα χέρια τους για κάθε υποψήφιο πελατάκι.
 

 
Ω καιροί, ω ήθη!