Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

TORI BLACK - BLACK IN THE BACK


CATWOMAN


MASSAGE TOY POYTSOY


GIRLS APO LASTIXO

LATEX: Οι έχοντες προβλήματα υγείας, να πάνε παρακάτω... (photos)
Όσοι έχετε γλιτώσει μέχρι τώρα, αυτή η ανάρτηση μπορεί και να σας αποτελειώσει. Η πιο καυτή latex συλλογή είναι γεγονός. Το latex είναι ένα ερωτικό φετίχ που συναρπάζει ακόμη και τους πιο άπειρους εραστές. Ξυπνά άγρια σεξουαλικά ένστικτα και οδηγεί σε coolαριστές κι αξέχαστες εμπειρίες. Δείτε και αγριευτείτε...



 

O LEBENTHS PAPOYS KSANAPIDA


DEEP GIA DEEP


BA8IES PIPES


Deepthroat: Έτσι λέγεται το "βαθύ λαρύγγι" στο πορνό

 
Deethroat είναι όρος του πορνό για να χαρακτηρίσει το βαθύ λαρρύγγι στο τσιμπούκι. Είναι τέχνη που κατέχουν λίγες γυναίκες αφού πρέπει να καταπιούν όλο το καυλί βαθιά μέσα στο στόμα τους μέχρι τα αρχίδια. Ο ανδρικός πληθυσμός εκτιμάει ιδιαίτερα την αξία αυτής της τέχνης που του προσφέρει την απόλυτη καύλα στο τσιμπούκι.



SHANNON

normal
Οι αδελφές Karissa και Kristina Shannon απολαμβάνουν ένα δροσιστικό μπανάκι σε πισίνα γνωστού ξενοδοχείου στο Beverly Hills. ο αποτέλεσμα είναι το θερμόμετρο να ανέβει στα ύψη και ο ανδρικός πληθυσμός της περιοχής να είναι στα πρόθυρα θερμοπληξίας.

BIG BROTHER - BRAZIL

 

Τα στριγκάκια της Κλαούντια έκαναν το βραζιλιάνικο Big Brother να χτυπήσει κόκκινο (video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η Κλαούντια είναι μια απο τις παίκτριες εκείνες που συμμετείχαν στο Βραζιλιάνικο Big Brother και άφησε τα σημάδια της παντού. Το κορίτσι για λόγους υγιεινής-και πολύ σωστά-άλλαζε εσώρουχο κάθε μέρα...

Πολλές φορές και ...
δυο φορές την ημέρα. Έλα όμως που είχε ψύχωση να το κάνει στο κρεβάτι της και όχι στην τουαλέτα που δεν υπήρχαν κάμερες. Το αποτέλεσμα; Το show να σπάσει ταμεία, οι τηλεθεάσεις να χτυπάνε κόκκινο και η Κλαούντια μετά το τέλος του παιχνιδιού να έχει οικονομήσει ένα σκασμό δολάρια απο τις προκλητικές φωτογραφήσεις της.