Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

GERMAN GYM GAMISI


PIASTO MORI DEN DAGONI


APOLAYSH GIA TA MATIA

OMORFA MOYNAKIA


normal
Tο πιο ερωτικό σημείο πάνω σε μία γυναίκα είναι σίγουρα το μουνάκι της. Όλα είναι διαφορετικά... Kάθε γυναίκα έχει κάτι το ξεχωριστό που με όσες και να έχεις πάει ίδιο δεν θα έχεις δει. Τι πιο καυλωτικό λοιπόν από τα χειλάκια... μα φυσικά μιλάμε για τα μουνοχειλάκια.









normal

 



 

ELINA MPEKAKOY

Παίκτρια του Big brother πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό

Παίκτρια του Big brother πρωταγωνίστρια σε ταινία πορνό


Η παρουσία της Ελίνας Μπεκάκου στο σπίτι του πάλαι ποτέ Big brother μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Εκρηκτική εμφάνιση, σχεδόν προκλητική, με πληθωρικά προσόντα, κυρίως το στήθος της, αναστάτωσε κόσμο εντός κι εκτός σπιτιού.

Μάλιστα, τα προσόντα της ξανθιάς Ελίνας εκτιμήθηκαν δεόντως και από τους ανθρώπους της βιομηχανίας του πορνό, που όπως διαβάζουμε, την πλησίασαν και της πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στα περίφημα ροζ dvd. Ωστόσο, η Μπεκάκου είχε αρνηθεί τότε τις προτάσεις, αφού ήθελε να περιορίσει τις εμφανίσεις της σε live sex show. Όπου και διέπρεψε, αναστατώνοντας με την παρουσία της τους θαμώνες των κλαμπ που εμφανιζόταν.
Ο καιρός, όμως, πέρασε και η πληθωρική Μπεκάκου ένιωσε πια έτοιμη για το επόμενο βήμα. Βέβαια, μέχρι να πει το μεγάλο "ναι" χρειάστηκε μία στενή πολιορκία μηνών από τους παραγωγούς της ταινίας και δη από τον διάσημο πορνοστάρ, Κώστα Χατζή Varvatos, που θα είναι και ο πρωταγωνιστής.
Στην ταινία, η Μπεκάκου υποδύεται μια δημοσιογράφο που πηγαίνει σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που έχει ο Varvatos με ένα βινίλ κολάν και καυτό στρινγκ. Και όπως αποκαλύπτει ο πορνοστάρ, η Ελίνα έδειξε απίστευτο επαγγελματισμό και οι δυο τους μοιράζονται αρκετές σκηνές!

ΔΕΙΤΑΙ ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ


  ΒΙΝΤΕΟ



ΦΩΤΟ