Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

I LOVE CAMPINK


SEXCAMS


SEX META MUSIK

Προφυλακτικό που παίζει μουσική!

 

normal
Ένας Ουκρανός εφευρέτης ο Grigoriy Chausovskiy σκέφτηκε να δημιουργήσει ένα προφυλακτικό που θα παίζει μουσική κατά τη διάρκεια του σεξ! Σίγουρα θα σας ακούγεται περίεργο και όμως είναι αληθινό και μάλιστα ήδη μεγάλη εταιρία προφυλακτικών της Αγγλίας έχει ενδιαφερθεί να προωθήσει την «πατέντα» του.


Το προφυλακτικό παίζει μουσική και όσο πιο δυνατό και έντονο είναι το σεξ τόσο πιο δυνατή και έντονη γίνεται η μουσική. Για την ακρίβεια το λάτεξ του προφυλακτικού είναι συνδεδεμένο με μικροσκοπικούς αισθητήρες που συνδέονται ασύρματα με μια μινι ηλεκτρονική συσκευή (που την τοποθετούμε δίπλα στο κρεβάτι) η οποία παράγει δυνατή μουσική. Όσο πιο γρήγορη και όσο πιο άγρια και έντονη είναι η επαφή τόσο περισσότερα μηνύματα λαμβάνουν οι αισθητήρες και τα μεταφέρουν στην συσκευή που με τη σειρά της ανεβάζει την ένταση των τραγουδιών που έχει ήδη αποθηκευμένα. (μπορούμε να φορτώσουμε τα τραγούδια που θέλουμε στη συσκευή (σαν mp3) και εκείνα να παίζουν κατά τη διάρκεια του σεξ).


Το συγκεκριμένο προφυλακτικό στοιχίζει κατά 20% περισσότερο από τα κοινά προφυλακτικά.

LIVE PORNO

Η πρώτη ταινία πορνό με τα γυαλιά της Google!





normal
Παρόλο που η Google απαγόρευσε πρόσφατα τις εφαρμογές για τα Google Glass που περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο, όπως η Tits & Glass -μια εφαρμογή που σε μια μόλις ημέρα κατόρθωσε να συγκεντρώσει 10.000 μοναδικούς επισκέπτες- η εταιρεία Mikandi δημιούργησε μια ταινία πορνό με τα «έξυπνα» γυαλιά με πρωταγωνιστές τους πορνοστάρ James Deen και Andy San Dimas. Το τρέιλερ της ταινίας μόλις κυκλοφόρησε και όπως αναφέρει και η υπεύθυνη της εταιρείας, «είναι μια εμπειρία που μπορεί να σε μεταφέρει σε άλλο τόπο και χρόνο».

Η χρήση των γυαλιών σε ταινίες πορνό έχει μεγάλη επιτυχία γιατί έχουν τόσο καλή ανάλυση (Διαθέτουν κάμερα 5-megapixels με δυνατότητα λήψης video 720p, αποθηκευτικό χώρο 16GB, WiFi (802.11b/g), Bluetooth και micro USB θύρα για μεταφορά δεδομένων και φόρτιση. Είναι συμβατά με κάθε Android smartphone με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 και άνω καθώς και με την εφαρμογή MyGlass που αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμη στο Google Play) που ο θεατής είναι σαν να τα βλέπει όλα ζωντανά live στην οθόνη του. Φορώντας τα Google Glass, μπορεί εύκολα κανείς να καταγράψει εικόνα και ήχο και να τα μοιραστεί μέσω Διαδικτύου άμεσα...

Δείτε το βίντεο:

DHMHTRA ALEKSANDRAKH

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη πιο ΚΑΥΤΗ από ΠΟΤΕ!!! (VIDEO)
 
Ορίστε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνει προπόνηση για τραγουδίστρια!!! Το είδαμε και αυτό!
Πάντως από φωνή, κορμάρα, θα σας πεταχτούν τα μάτια έξω!!!
 

 

KORMIA KOLIA


Το Big Brother Βραζιλίας δεν είναι ένα συνηθισμένο ριάλιτι. Οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτό είναι «φωτιά κ λαύρα» όπως η Anamara Barreira φωτογραφήθηκε γυμνή στ Βραζιλιάνικο περιοδικό Sexy για το τεύχος Ιουνίου 2013.