Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

DROSERO


PIPPA


PIPES


 

normal
Ένα έξυπνο tip που μπορείς να εφαρμόσεις με την παρτενέρ σου για να σου κάνει ένα αξέχαστο τσιμπούκι είναι το παγάκι! Μάλιστα το παγάκι! Αναρωτιέστε πώς μπορεί να βοηθήσει που με τη σκέψη μόνο σας έπιασε κρύος ιδρώτας; Να πως: Όταν βάζετε το καυλί σας στο στόμα της πέρα από την επιδέξια γλώσσα της που σας περιποιείται αυτό που απολαμβάνεται είναι η θερμότητα που νιώθετε μέσα στο στόμα της. Σύμφωνα με έρευνες η εναλλαγή ζεστού κρύου στη θερμοκρασία του στόματος δημιουργεί μεγαλύτερη υπερδιέγερση και θα σας καυλώσει περισσότερο.



Ζητήστε λοιπόν από την παρτενέρ σας να έχει δίπλα της κατά τη διάρκεια που σας παίρνει πίπα ένα παγάκι και να το βάλει για λίγο δευτερόλεπτα στο στόμα της και μετά να ξαναρουφήξει τον πούτσο σας μέσα στο στοματάκι της. Είναι εκπληκτικό το αίσθημα και η καύλα που θα νιώσετε από την αλλαγή της θερμοκρασίας ζεστό σε κρύο.



Αυτό μπορείται να το επαναλάβετε όσες φορές θέλετε κατά τη διάρκεια που θα σας τσιμπουκώνει και μάλιστα αν θέλετε να το νιώσετε ακόμα πιο έντονα μπορεί δίπλα της να έχει και ένα ποτήρι με ένα ζεστό ρόφημα. Θα εναλάσσει λοιπόν στο στόμα της το παγάκι με μερικές γουλιές από το ζεστό ρόφημα οπότε θα νιώσετε έντονα την αλλαγή της θερμοκρασίας πάνω στο καυλί σας που θα σας απογειώσει.

GYMNH PODHLATADA


normal
 
Το Νaked Bike Ride είναι μια εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο σε πολλές χώρες όπου εκατοντάδες ποδηλάτες καβαλάνε ολόγυμνοι τη σέλα από το ποδήλατό τους και διανύουν ξεβράκωτοι όλη την πόλη για να διαδηλώσουν με τον τρόπο αυτό για τα δικαιώματα των ποδηλατιστών, των καβαλάρηδων σε 2 τροχούς αλλά και των πεζών που διατρέχουν κίνδυνο στους δρόμους. Πολλοί από αυτούς βάφουν με έντονα χρώματα το σώμα τους και προκαλούν το ενδιαφέρον δίνοντας στην ατμόσφαιρα ένα γιορταστικό αλλά ταυτόχρονα ερωτικό κλίμα.







normal

normal

 

H ROSIDOYLES GOYSTAROYN MPLACK


THALASINA GAMISIA


OLA GIA THN WUMAN

Για χάρη σου! – Τέσσερις στάσεις που πρέπει να δοκιμάσεις για να την τρελάνεις τελείως
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ένας διάσημος Aμερικανός κωμικός ηθοποιός είχε κάποτε πει «είναι εύκολο για έναν άνδρα να...
φτάσει στον οργασμό» (Μπαίνει –κάπου κατά προτίμηση σε υγρό περιβάλλον- ωθεί – και πάλι από την αρχή)

Αλλά για την σύντροφό σας το να πετύχει το πολυπόθητο Ο!ργασμό είναι λίγο περισσότερο περίπλοκο. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό για την Σεξουαλική Υγεία, οι κολπικοί και κλειτοριδικοί οργασμοί είναι στην πράξη, διαφορετικές αισθήσεις.

Μην παθαίνεις εμμονή όσον αφορά την πηγή της ευχαρίστησής της , απλά προσπάθησε κάτι καινούργιο. Το ενδιαφέρον στο να δοκιμάζεις νέες στάσεις μπορεί να κάνει την διαφορά στην απόλαυσή της και την σεξουαλική της διέγερση, εξηγεί η Τζέν Λάντα, Διευθύντρια της κλινικής BodyLogicMD και συγγραφέας του «Η λύση σεξουαλικής οδήγησης για τις γυναίκες».

Εάν ο στόχος είναι να δόσεις έναν ανάμεικτο οργασμό ή να στοχεύσεις το σημείο G της, εστίασε στην κολπική της ευχαρίστηση ή ακονίστε τις γνώσεις σας στην κλειτορίδα της, σας έχουμε συγκεντρώσει τέσσερις στάσεις που θα βοηθήσουν να γίνετε πρωταθλητής στα σεντόνια.

1. Για τελική πρόσβαση στην κλειτορίδα της, δοκιμάστε: «Κουλουράκι» γνωστή σε όλους μας «στάση Καμήλα»












Πως δουλεύει:

Γονάτισε και διασκέλισε το αριστερό της πόδι ενώ είναι ξαπλωμένη στα αριστερά. Από εδώ, στρέψτε το δεξί της πόδι γύρω από την δεξιά πλευρά της μέσης σου – επιτρέποντας άμεση πρόσβαση στον κόλπο της. Αυτή η στάση είναι μια αναβάθμιση της κλασικής ιεραποστολικής επειδή αυτό διευκολύνει βαθύτερη διείσδυση αλλά και πιο αργή κίνηση για εσάς. «Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν το σεξ πολύ πιο ευχάριστο όταν δεν πρόκειται απλά για μια διαρκή προσπάθεια διείσδυσης» λέει η Λάντα. Οπότε σπαταλήστε λίγο χρόνο διερευνώντας το κορμί της. Αυτή η διαδικασία δίνει ολοκληρωμένη πρόσβαση στην κλειτορίδα της για σταθερή διέγερση. Μην περιοριστείτε όμως μονάχα στην χρησιμοποίηση των χεριών. Προσπάθησε να αποτραβήξεις το πέος σου κρατώντας τον άξονα με το αριστερό σου χέρι, τρίψε την άκρη της κλειτορίδας της. Βγες αργά και μαλακά, και έπειτα αύξησε την ταχύτητα και την ευχαρίστηση, ξαναμπές όταν την φέρεις στα πρόθυρα οργασμού.

2. Για να εστιάσεις στο σημείο G προσπάθησε: «Τον όρθιο Δράκο ή τον γνωστό μαζεμένο τίγρη, Κρυμμένο φίδι»










Πως δουλεύει:

Βάλε την στην άκρη του κρεβατιού ενώ είναι στημένη στα τέσσερα. Όπως στέκεσαι πίσω της, κάνε την να σχηματίσει τόξο με την πλάτη της ώστε να υψωθούν τα οπίσθιά της. Με τα πόδια έξω από αυτήν, χρησιμοποίησε τους μηρούς ώστε να αγκαλιάσεις τα γόνατά της, κάτι που συσφίγγει την κλειτορίδα της γύρω από το πέος σου. Αυτή η στάση είναι ιδανική για την διέγερση του σημείου G και επίσης δίνει μια υπέροχη αντίληψη των καμπυλών της.

3. Για να εντατικοποιήσετε την ευχαρίστηση του κόλπου, θα έπρεπε να δοκιμάσετε την στάση «Σίδερο ή την γνωστή στάση σκύλος από κάτω»











Πώς δουλεύει:

Κάνε την να ξαπλώσει με το πρόσωπο κάτω στο κρεβάτι και με τα γόνατα ελαφρώς γυρτά και τα οπίσθια ελαφρώς ανασηκωμένα. Για ευκολία και για να αυξήσετε την κλίση των γοφών μπορείς να προτείνεις την τοποθέτηση ενός μαξιλαριού κάτω από την κοιλιακή της χώρα. Από εδώ, διείσδυσε από πίσω και κράτα το βάρος σου μακριά κρατώντας το με τα χέρια σου. Αυτή η στάση δημιουργεί μια αναπαυτική στάση που εντατικοποιεί την ευχαρίστησή της κάνοντάς την να το αισθάνεται μεγαλύτερο μέσα της. (Ένα απίστευτο μυστικό για σένα: Θα αργήσεις να τελειώσεις, αν στην στάση σου ακολουθήσεις μικρότερες ωθήσεις και βαθύτερες ανάσες).

4.Για βέλτιστη διπλή ευχαρίστηση, θα πρέπει να δοκιμάσεις: την στάση «πόλος» ή την γνωστή στάση του «μηρού»











Πως δουλεύει:

Ξάπλωσε με την πλάτη και στρέψε ένα από τα πόδια σου, μένοντας τεντωμένος. Κάνε την ανοίξει τα πόδια της σηκώνοντάς τα με τον έναν μηρό σε κάποια από τις δύο πλευρές και έπειτα χαμήλωσέ την στο δικό σου επίπεδο ώστε η πλάτη της να είναι μπροστά σε εσένα. Από εδώ θα πρέπει να κρατάς το γόνατό της και να το χρησιμοποιείς για υποστήριξη καθώς ανεβοκατεβαίνει. «Αυτή η στάση είναι τέλεια, επειδή δεν είναι σαν αντιστραμμένο κορίτσι πάνω σε άλογο αλλά με μια συστροφή», αναφέρει η Λάντα. Σηκώνοντας το γόνατό σου της επιτρέπεις να τριφτεί στον μηρό σου- κάτι που δημιουργεί ιδανική κλειτοριδική διέγερση, αναφέρει η Λάντα.

ODONTOKREMA TOY SEX

Οδοντόκρεμα για στοματικό σεξ...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αυτήν την οδοντόκρεμα δεν την βάζεις πάνω στην οδοντόβουρτσα, τη βάζεις άλλου... Ενα ζευγάρι με αρκετή φαντασία η Jasmine Ejan και ο Steven Guistolise σκέφτηκαν να δημιουργήσουν...
μια οδοντόκρεμα ειδική για το στοματικό σεξ:«Βασικά το βράδυ πας και βουρτσίζεις τα δόντια σου, αλλά μετά όταν κάνεις στοματικό και χρησιμοποιείς λιπαντικά τα οποία περιέχουν ασπαρτάμη ή γλυκαντικές ουσίες, μετά αναγκάζεσαι να ξαναβουρτσίσεις τα δόντια σου.» λέει η Jasmine.Αντίθετα με την Blowpaste δεν χρειάζεται να ξαναπας στο μπάνιο γιατί περιέχει φυσικά συστατικά που κάνουν καλό στα δόντια...