Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ο NTALIKERIS

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Λένης, 30 ετών:
 "O ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ μας γάμησε και τις δύο"!

Είμαι η Ελένη ή καλύτερα Λένη όπως άρεσε στον Βασίλη να με φωνάζει, είμαι απο μια επαρχιακή πόλη στον Έβρο και είμαι 30 ετών. Λοιπόν ο Βασίλης είναι ο πρώην μου (ήμασταν μαζί για περίπου 3 χρόνια .....τα καλύτερα χρόνια μου απο πλευράς sex ) σωστός γίγαντας 2.05 ύψος 110 κιλά με 0 λίπος πάνω του και 31 χρονών (εγω 28 τότε) νταλικιέρης στο επάγγελμα και ενίοτε μπράβος λόγω οικονομικής κρίσης σε μπουζουκτσίδικα εκεί άλλωστε γνωριστήκαμε.
Σε μια νυχτερινή έξοδο μου λοιπόν σε μπουζούκια ένας μεθυσμένος μου έκανε πέσιμο και αργότερα έγινε φασαρία αφού όπως ήταν φυσικό δεν του έκατσα του μ@λ@κ@ και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Βασίλης ασήκωτο στο ξύλο τον έκανε άλλωστε 13 χρόνια kick boxing είναι αρκετά για να ξέρεις που βαράς..... κάπως έτσι λοιπόν ξεκίνησε το love story μας!
Μετά απο 2 χρονάκια λοιπόν,μια μέρα χτύπησε το τηλεφωνο μου στη άλλη άκρη ήταν η Κατερίνα μια 45αρα πανέμορφη γυναίκα πρώην συνάδελφος σε ένα γραφείο που δούλευα. μου είπε πως παίρνει μετάθεση ο άντρας της (διευθυντής σε οδικά έργα) για Γιάννενα και αν μπορεί να αναλάβει ο Βασίλης την μετακόμιση της. Αφου λοιπον μίλησα με τον Βασίλη και συμφωνήσαμε στην τιμή βρεθήκαμε και απο κοντά να τα πούμε καλύτερα εκεί λοιπόν ήταν που η Κατερίνα δεν ξεκολλαγε απο τον Βασίλη και όλο γελάκια και όλο πειράγματα και παιχνίδια αν και ο Βασίλης δεν έδινε σημασία ο γλυκός μου…
Oι μέρες περνάγανε και τελικά ήρθε η μέρα που θα ξεκινούσαμε το φορτηγό γεμάτο διάφορα πράγματα για Αθήνα και για Γιάννενα ( ξεχασα να πω ότι μας είχε ενημερώσει πως πρώτα θα πάμε απο Αθήνα θα ξαναφορτώσουμε για Γιάννενα και μετά θα ξαναφύγουμε). Κοντά στην Λάρισα καναμε μια στάση να πάρουμε καφέ κατέβηκε μόνο ο Βασίλης και μεις μείναμε πάνω στο φορτηγό τότε ήταν που ξεκίνησε το ωραίο...

» φιλενάδα σκέτη καύλ… ο δικός σου» μου είπε η Κατερίνα


» ορίστε???????» απάντησα εγώ ταραγμένη
» τι δεν καταλαβες? » με ρωτησε
» ρε συ Κατερίνα με εκπλήσσεις» της ξανααπάντησα
«κοιτα σε λίγο έρχεται και απλά ήθελα να ξέρω ψήνεσαι για ένα τρίο η όχι?» είπε αυστηρά.
ομολογώ ότι μου είχε περάσει πολλές φόρες απο το μυαλό ένα τρίο με άλλο άτομο αλλα δεν τόλμησα ποτέ να το ξεστομίσω η ιδέα όμως με καύλ… και αυτό ήδη είχε φανεί.