Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

PISINATO GAMISI


TIS EPESE TIS NIKOL

ΑX ΑΠΡΟΣΕXΤΗ JENNIFER NIKOLE LEE!

ΑX ΑΠΡΟΣΕXΤΗ JENNIFER NIKOLE LEE! Φάνηκε το ωραίο και ΚΑΛΟΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ σου....(PHOTOS)
Η Τζένιφερ Νικόλ Λι είχε ένα σέξι ατύχημα ενώ έκανε μπάνιο!
Το σέξι μοντέλο βγαίνοντας από την πισίνα είδε το κάτω μέρος από το μαγιό της να ξελύνεται και να εμφανίζεται ένα… μέρος των οπισθίων της!
Δεν ξέρουμε, βέβαια, αν στεναχωρήθηκε και πολύ γι’ αυτό, γιατί το άφησε για αρκετή ώρα έτσι, πριν το μαζέψει, ενώ στη συνέχεια έλυσε και το πάνω μέρος!
Δείτε το… ατύχημα (;;;) της Νικόλ Λι:

w

GAMATA GIATI XANOMASTE


THS POPHS


TATHELE O KOLOS TOYS

Απίστευτο.... Στο νοσοκομείο 5 Ελληνίδες μετά από bachelor πάρτι με 12 Τούρκους επιβήτορες!

 
 
 
Σε μέγα σκάνδαλο στην Αλεξανδρούπολη και την Ορεστιάδα έχει εξελιχθεί η περιπέτεια πέντε νεαρών γυναικών, που αντί για bachelor party, πήραν μέρος σε...
όργιo (ή μήπως βιασμό;) στην Ανδριανούπολη της Τουρκίας δύο ημέρες πριν από το γάμο. Προσκεκλημένοι 12 γεροδεμένοι νεαροί Τούρκοι, σε ρόλο επιβήτορα.

Η ιστορία εκτυλίχθηκε σε χαμάμ της Ανδριανούπολης όπου οι πέντε Ελληνίδες γδuθηκαν, χαλάρωσαν, εξομολογήθηκαν τα ερωτικά τους μυστικά και ομόφωνα αποφάσισαν να δοκιμάσουν το μασάζ του γεροδεμένου νεαρού που εργαζόταν εκεί. Ήταν το «καλό» δώρο της νύφης προς τις φίλες της.


«Έσκασε», λοιπόν, η νύφη τα χρήματα, πήρε η καθεμία το δωματιάκι της και η περιποίηση από τον μελαψό 23χρονο επαγγελματία ξεκίνησε... Οι υπηρεσίες του Τούρκου μασέρ, ο οποίος πριν περάσει στη διαδικασία της περιποίησης τις έτριψε δυνατά με τζίβα για χαλάρωση και υπεραιμία και τις σαπούνισε αμέτρητες φορές, ήταν τόσο καλές, ώστε αποφάσισαν να τις «ξαναγευτούν» το ίδιο βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Η πρόσκληση!
Το πρότειναν, λοιπόν, στο νεαρό άντρα, που με τα ίδια χρήματα θα έφερνε μερικούς φίλους του επαγγελματίες, για να τις προλάβει όλες. Οι νεαρές κοπέλες, των οποίων, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ηλικίες είναι μεταξύ 25 και 38, στο άκουσμα της πρότασης «πέταξαν» στα σύννεφα. Νεαροί Τούρκοι θα τις έτριβαν μέχρι να «λιώσουν»! Το ραντεβού δόθηκε για τις 8 το βράδυ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Όταν χτύπησε η πόρτα της σουίτας, δώδεκα γεροδεμένοι νέοι στέκονταν μπροστά τους, για να τις ικανοποιήσουν ποικιλοτρόπως, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. Οι κυρίες, οι οποίες φορούσαν μόνο πετσέτες γύρω από το γuμνό τους σώμα, έμειναν σε δευτερόλεπτα ολόγuμνες και οι νεαροί μόνο με το εσώρουχό τους.

Ορισμένες κυρίες ξάπλωσαν στον καναπέ, άλλες σε κρεβάτι και οι υπόλοιπες στο πάτωμα, ενώ οι «ορεξάτοι» μασέρ επιδόθηκαν στο «έργο» τους! Κάτι οι σαμπάνιες που ανοίχτηκαν, λίγο οι δυνατές μαλάξεις των Τούρκων «επαγγελματιών», άλλο τόσο τα μισοβογκητά πόνου (τάχα!) από τις νεαρές κυρίες, δεν άργησαν να πυρακτώσουν την ατμόσφαιρα, οδηγώντας σε ένα πανηγύρι ακολασίας και αχαλίνωτου σεx.


Οι «καυτές» λεπτομέρειες