Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

BATMAN FUCKS WOMAN


SOUPERWOMAN

Οι ηρωίδες των Cartoon πιο καυτές από ποτέ!
 
Απολαύστε μια  συλλογή με πρωταγωνίστριες τις πιο sexy ηρωίδες Cartoons που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο....



BIG LEYKO PAPARI KSESKIZI EBONY


BIG PAPARI


FITITRIA STHN PATRA

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Χριστίνας, 24 ετών: "Mετά το ΜΠΑΡ, πήγαμε ΣΠΙΤΙ μου και....."
 



Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Χριστίνας, 24 ετών:
 
Τo ονοματακι μου ειναι Χριστινα και ειμαι 24 χρονων. Ειμαι φοιτητρια στην ομορφη Πατρα και τρελαινομαι για νυχτερινη διασκεδαση και γνωριμιες με αγορια που με κανουν να περναω ομορφα. Θα θελα να σας πω την ιστορια μου μιας και εχω διαβασει τις δικες σας και με καυλ.... τρελα.
Ηταν βραδακι και δεν ειχα κανονισει καμια εξοδο αφου και η κολλητουλα μου ελειπε Αθηνα στους δικους της.. βαριομουν πολυ μεχρι που μου τηλεφωνησε η συμφοιτητρια μου Κατερινα, να περασω απο το μπαρακι που δουλευει να κερασει ποτακι.
Χωρις να το σκεφτω καθολου, εβαλα ενα στενο μαυρο μινι φορεμα που μου διεγραφε τις μεγαλες μου καμπυλες και χωρις να χασω χρονο σε λιγα λεπτα ημουν εκει.
 


 


 
 Καθησα στο μπαρ, μου εβαλε ενα ποτακι η Κατερινα και ηταν καπως βαρετα αφου δεν ειχε κοσμο... που να ηξερα ομως τι θα βλεπαν τα ματακια μου σε λιγακι.. Κατερινακι βαλε μου αλλο ενα σε παρακαλω της λεω με το που ανοιγει η πορτα και μπαινει ενα μελαχρινο γυρω στα τριανταπεντε σκετο μαναρι...
Ηταν η τυχερη μου βραδια αφου... καταληξαμε να τα πινουμε μαζι ως τις τρεις περιπου και στη συνεχεια να μου ψιθυριζει στ αυτι ποσο καυλ... ειμαι και η σηκωμενη του που.... να διαγραφεται απο το στενο του τζιν. Το μουν... μου ειχε γινει μουσκεμα και περιμενα πως και πως να φυγουμε απο το μπαρ και να παμε σπιτι μου να ταισει με την που... το καυτο μου μουν... και δεν αργησε καθολου να γινει αυτο.!!!
Σηκω καυλ... μου, μου είπε, αφου πληρωσε ολα τα ποτα… Με το που φτασαμε σπιτι μου δεν κρατιομασταν πια αλλο, του ξεκουμπωσα κατευθειαν το στενο του τζινακι και αρχισα να του γλυφω την πρισμενη τεραστια που... του,

PIDIMA ME TRIS BLONDE


AUTOGAMISI ASIAN