Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

LESVIAN MASSAZ


SEX MASSAZ


MASSAZ KAI PIDIMA

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Λίτσας 27 ετών: "Πήγα για ΜΑΣΑΖ στο ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ και εκείνος με....."

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Λίτσας 27 ετών:
 
Με λένε Λίτσα και είμαι 27 χρονών. Δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου χωρίς γυμναστήριο και απορώ πως μπορούν ορισμένες γυναίκες να καρφώνονται μπροστά στην τηλεόραση με τις ώρες και να βλέπουν ξενέρωτα σίριαλ. Πριν από λίγο καιρό βρήκα στην πολυκατοικία μου ένα διαφημιστικό για ένα καινούργιο γυμναστήριο που άνοιξε στο άλλο τετράγωνο δίπλα από το σπίτι μου. Αυτό που πήγαινα μέχρι στιγμής ήταν μακριά και όλο έλεγα να αλλάξω.
Την άλλη μέρα όταν μπήκα στο γραφείο του γυμναστηρίου για να ρωτήσω τιμή, ωράριο και όλα τα υπόλοιπα, μίλησα με τον ιδιοκτήτη που ήταν και γυμναστής εκεί. Αν σας πω ότι μου άρεσε, θα σας πω ψέματα. Ένας τυπάκος μετρίου αναστήματος που είχε πάρει αναβολικά και ήταν δυσανάλογα φουσκωτός επάνω και τίποτα περισσότερο.
Ξεκινήσαμε την ίδια μέρα και επειδή δεν είχαν πολύ κόσμο, είπαμε να ξεκινήσουμε και τα μασάζ που μας δίνανε σαν δώρο. Μόλις τελείωσα λοιπόν την γυμναστική μου, έκανα ένα ντους όπως ήταν ο κανονισμός, διπλώθηκα στην μεγάλη πετσέτα μου και κρατώντας το σακ βουαγιάζ με τα πράγματα μου πήγα στον χώρο του μασάζ.
Όταν άνοιξα την πόρτα, στάθηκα και κοίταζα.
-Μήπως είχα κάνει λάθος? σκέφτηκα.
Έχω πολλά χρόνια που μέσα στα γυμναστήρια κάνω και μασάζ, αλλά αυτό ήταν κάτι το διαφορετικό. Το δωμάτιο ήταν μικρό και στο κέντρο υπήρχε ένα κρεβάτι άσκησης και δίπλα ένα σκαμπώ. Πολλά κεράκια αναμένα φώτιζαν την ατμόσφαιρα και δεν υπήρχε κανένα άλλο φως. Απαλή μουσική για ρηλάξ και ο γυμναστής (και ιδιοκτήτης), με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά όταν είδε την έκπληξή μου...
-Ελπίζω να σας αρέσει ο χώρος, μου είπε.
-Είναι πολύ όμορφα. Καταφέρατε να με εντυπωσιάσετε, του είπα.
Πέρασα μέσα και άφησα το σακ βουαγιάζ μου στην γωνία πίσω από την πόρτα. Εκείνος έκλεισε την πόρτα και μου ζήτησε να ξαπλώσω. Γενικά είμαι άνετη με το γδύσιμο. Ίσως γιατί δεν ντρέπομαι για το σώμα μου αλλά και ίσως γιατί μου αρέσει να προκαλώ...
 
 
-Ας αρχίσουμε από την πλάτη. Γυρίστε μπρούμυτα, μου είπε ενώ χαμήλωσε λίγο την μουσική.