Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

KOLOXISIMO

Οι γυναίκες που χύνουν από κώλο έχουν πιο δυνατό οργασμό!
 

normal

Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, έδειξε ότι το πρωκτικό σεξ προσφέρει δυνατότερους οργασμούς. Στην περιοχή του πρωκτού καταλήγουν πάρα πολλά νεύρα και έτσι η περιοχή αυτή παρουσιάζει πολύ μεγάλη ευαισθησία στα ερεθίσματα. . Πολλές γυναίκες αναφέρουν πως ο οργασμός από το πρωκτικό sex είναι αρκετά δυνατός, μάλιστα το ότι το πρωκτικό sex θεωρείτε κατά μερικούς απαγορευμένο, αυξάνει την εγκεφαλική διέγερση της γυναίκας.



Η έρευνα διήρκεσε 20 χρόνια και έγινε σε περισσότερες από 8500 γυναίκες. Ο επικεφαλής της έρευνας Ουίλιαμ Σάλεταν, και η ομάδα του διαπίστωσαν ότι το 1992, το ποσοστό γυναικών που δοκίμαζαν πρωκτικό σεξ ήταν στο 16%, ανεξαρτήτως ηλικίας. Σήμερα το ποσοστό αυτό έχει τριπλασιαστεί . Τουλάχιστον το 40% των γυναικών δοκιμάζουν πρωκτικό σεξ.
Η εξήγηση που δίνει ο δρ Σάλεταν, αφορά τον οργασμό. Η ομάδα του διαπίστωσε ότι το 65% των γυναικών που είχαν οργασμό ήταν μέσω του κολπικού σεξ ( ερεθισμός της κλειτορίδας). Όμως οι γυναίκες που έφταναν σε οργασμό μέσω του πρωκτικού σεξ, άγγιζαν σχεδόν το 94% !!!


Το συμπέρασμα σύμφωνα με την έρευνα ήταν ότι:."Όσο πιο πολύ σεξ έχει μια γυναίκα στη ζωή της, τόσο πιο πολλοί είναι οι οργασμοί που θα βιώσει. Το πολύ σεξ οδηγεί σε εξερεύνηση του σώματος. Η εξερεύνηση κάποια στιγμή θα φέρει και το πρωκτικό σεξ. Οι πολυάριθμοι και δυνατοί οργασμοί από το πρωκτικό σεξ δεν είναι η αιτία, αλλά το αποτέλεσμα",δήλωσε ο δρ Σάλεταν.

PIDIMA STO CARRO


HTAN DISKILIA KAI PHGE STON KOLOGIATRO


ΚΑΤΙΕ Η KOLOKITHOY


Katie Jordan Out Picking Pumpkins!

 

Katie Jordan looking to be in a teasing mood in her short jean skirt!

Katie Jordan showing off that sexy ass while stripping out of her shorts!