Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

HOT MUSIC

Αυτό είναι το πιο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ video clip με ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΕΣ που γυρίστηκε ποτέ!


 
Απολαύστε τo πιο προκλητικό video clip που γυρίστηκε ποτέ με γυμνόστηθες γυναίκες σε ακατάλληλα λεσβιακά παιχνίδια και όχι μόνο - Οι σκηνές είναι ακατάλληλες για ανήλικους.
O Γάλλος Sebastien Tellier προκάλεσε για άλλη μια φορά με το "Cochon Ville", που κυκλοφόρησε το 2012 και μπορεί να το βρει κανείς στο άλμπουμ "My God is Blue".
Το συγκεκριμένο video clip θεωρείται από τα πιο προκλητικά που έχουν γυριστεί ποτέ με γυμνές γυναίκες και γυμνούς άνδρες να συμμετέχουν σε διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια.
Απολαύστε το...
 

www.sportdog.gr

ME GAMISE O MPATSOS



TO GAMISI ME TON POLIS

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Δήμητρας 26 ετών: "Το έκανα με ΠΑΙΔΑΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ εν ώρα υπηρεσίας"

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Δήμητρας 26 ετών:

Ειμαι η Δημητρα, 26 ετων και εχω σχεση εδω και 1,5 χρονο με τον Διονυση, ενα πολυ καλο παιδι που τον αγαπω ομως αλλο αγαπη και αλλο sex.Δεν εχω παραπονα στο sex μαζι του ομως υπαρχουν πολλοι και πολυ ωραιοι ανδρες γυρω μας...
Έχω γ@μηθ... και με τον κολλητο του φιλο, τον Βαγγελη, εναν κουκλο και σωματαρα και πολυ πιο προικισμενο απο τον Διονυση που του αρεσα και αυτουνού απο την αρχη. Και με ενα γειτονα και με ενα δευτερο ξαδερφο μου. Ενα βραδυ ενω οδηγουσα με σταματησε μια μοτοσικλετα με εναν μπατσο και ο μπατσος μου ζητησε το διπλωμα επειδη ετρεχα.Ο αστυνομικος ενας παιδαρος και με την σκουρα στολη που τον εκανε ακομα πιο σεξουαλικο.Μ΄αρεσουν οι ανδρες που αναδεικνυουν δυναμη και φορουν στολη,με διεγειρουν πιο πολυ απο ολους στο να με γαμ...





 
Εγω φορουσα για καλη μου τυχη ενα sexy μαυρο νυχτερινο φορεμα. Εχω πολυ ωραιο σωμα,ολοι οι ανδρες μου το λενε.Μελαχρινος και ψηλος με ωραιο σωμα και στησιμο.Ο κουκλος ο αστυνομκος ειχε καρφωσει το βλεμμα του σε ολο μου το κορμι στα ποδια και στο προσωπο απο το παραθυρο ενω εγω ειχα σηκωσει ολη τη φουστα μου και φαινοταν το στρινγκ μου.Εκεινος ειχε ιδρωσει ηταν ολο καψες ενω φαινοταν οτι ειχε κ@υλωσ....Περιμενα να παρει την πρωτοβουλια,αλλα μαλλον ηταν και η θεση του που δεν το επετρεπε.

KATHAROS KOLOS POYTSA DEN FOBATE

Νέα μόδα: Η λεύκανση του πρωκτού



normal
Ολοένα και περισσότερες γυναίκες μέχρι και 25-30 ετών καταφεύγουν σε δερματολόγους ή πλαστικούς χειρουργούς προκειμένου να επιτύχουν το επιθυμητό γι αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Ποιο; Η λεύκανση του πρωκτού αλλά και του αιδίου τους! Oι περισσότερες θεωρούν «αντιαισθητικό» το χρώμα που έχει το συγκεκριμένο σημείο του σώματός τους και δοκιμάζουν την ολιγόλεπτη αλλά «θαυματουργή» επέμβαση.
Το κόστος εξαρτάται από την έκταση της επιφάνειας π.χ. για την περιοχή του αιδοίου στα μεγάλα χείλη το κόστος είναι 1.200 Ευρώ. Εάν συνδυαστεί με το περίνεο το κόστος είναι 1.500 Ευρώ. Ο συνδυασμός λεύκανσης αιδοίου και πρωκτού (στο ιατρείο) είναι 2.000 Ευρώ. Για τη λεύκανση πρωκτού (μόνο) το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 500 ευρώ.



Ο πόνος μετά την επέμβαση είναι ήπιος σαν από κάψιμο και διαρκεί για 2-3 μέρες. Θα χρειαστεί κάποια αλοιφή την οποία σας δίνει ο ιατρός για μετά την επέμβαση.
Η κατάσταση αυτή πολλές φορές είναι ενοχλητική τόσο για την ίδια την γυναίκα όσο και για το σύντροφό της. Η επέμβαση συνήθως βασίζεται στη χρήση ενός ειδικού Laser, τελευταίας γενιάς και πραγματοποιείται σε μία και μόνο συνεδρία που δεν ξεπερνάει τα 30-45 λεπτά. Η χρήση του Laser αποσκοπεί στην αφαίρεση της στοιβάδας της μελανίνης στην οποία και οφείλεται το ανεπιθύμητο σκούρο χρώμα.



Η επέμβαση κατά κανόνα γίνεται σε ιατρείο κατόπιν ραντεβού και γίνεται με τοπική αναισθησία. Μετεγχειρητικά θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην περιποίηση και την υγιεινή της περιοχής, ενώ συνιστάται αποχή από τη σεξουαλική επαφή για 7 περίπου μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.
Η λεύκανση του πρωκτού, μία επέμβαση ακίνδυνη και ανώδυνη, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με την λεύκανση της περιοχής του αιδοίου αλλά και με την επέμβαση μείωσης των υπερτροφικών χειλέων, προσδίδοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στην αγορά πάντως κυκλοφορούν και διάφορες κρέμες για λεύκανση, ωστόσο είναι βέβαιο πως το καλύτερο αποτέλεσμα έχει κάποιος όταν επισκεφθεί ειδικό γιατρό.