Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

MPLACK KOLOGAMIADES


KAI PONO KAI MARESI


MPLACK MAS THN PIDIKSE

Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Τόνιας 25 ετών: "O... ΜΑΥΡΟΣ ήταν το κάτι άλλο"!

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ της Τόνιας 25 ετών:
 
Με λένε Τόνια και είμαι 25 χρονών. Μια ιστορία απίστευτη που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μπορεί να ζήσω έγινε πραγματικότητα πριν λίγους μήνες. Όταν βρήκα εργασία στο αεροδρόμιο σε μια ξένη αεροπορική εταιρία, ήμουν πολύ ευτυχισμένη... Ο μισθός ήταν καλός και οι συνθήκες εργασίας εξαιρετικές.
Η ιστορία μου ξεκινά όταν άλλαξε ο υπεύθυνος του γραφείου μας και ανέλαβε ο Μπεν ο οποίος είναι αφροαμερικανός από την Καλιφόρνια. Η αλήθεια είναι ότι ο Μπεν μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα είναι έξυπνος, καλλιεργημένος και αγαπάει την Ελλάδα.
Από την πρώτη στιγμή υπήρχε ένα φλερτ μεταξύ μας, που περιοριζόταν όμως μέσα στα πλαίσια της δουλειάς. Ώσπου μια ημέρα ο Μπεν μου πρότεινε να βγούμε για ένα ποτό. Η βραδιά και η παρέα του Μπεν ήταν υπέροχη, είχα αρκετό καιρό να περάσω τόσο όμορφα. Έτσι λοιπόν όταν με συνόδευσε στο σπίτι, του πρότεινα να ανεβεί για ένα τελευταίο ποτό.
Τον κέρασα και κάθισε δίπλα μου σχεδόν κολλητά στον καναπέ. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, η καρδια μου πήγαινε να σπάσει επηρεασμένη από αυτά που λέγονται ότι οι μαύροι είναι θερμοί εραστές. Αυτός δεν άργησε να κάνει το πρώτο βήμα αγκαλιάζοντας και φιλώντας με τρυφερά στα χείλη. Εκείνη την στιγμή αφέθηκα στα έμπειρα χέρια του...
Άρχισε να με χαϊδεύει ερεθίζοντας με ακόμα περισσότερο. Δεν έχασα την ευκαιρία και έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια του. Αυτό που άγγιξα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία μου. Ένα τεράστιο εργαλείο κρυβόταν μέσα στο παντελόνι του. Μην αντέχοντας να περιμένω άλλο του κατέβασα το φερμουάρ και το έβγαλα έξω. Πραγματικά ήταν τεράστιο με φλέβες μεγάλες, δεν χώραγε στην παλάμη μου...
 


 
Έσκυψα και άρχισα να το γλείφω, γεμίζοντας το στόμα μου με τον χοντρό πούτσ... του. Είχα τρελαθεί, άλλο να το ακούς και άλλο να το νιώθεις ζωντανά. Αν και στο στοματικό είμαι καλή, αυτό το εργαλείο δεν παιζόταν με τίποτα.