Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

POTE PONOKEFALO


SEN LEI POTE OXI

Η ... τέλεια γυναίκα!

 
normal
Αυτή είναι η τέλεια γυναίκα! Σου κάνει όλα τα γούστα στο κρεβάτι, είναι πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει όλες τις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου, δε γκρινιάζει ποτέ και είναι πάντα διαθέσιμη!


SEX KAI BITSIA WUMAN




Σεξ και βίτσια! Πώς λειτουργούν οι γυναίκες στο κρεβάτι ανάλογα με το ζώδιο τους;;;
 
Τι τους αρέσει περισσότερο στο κρεβάτι;
 
ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός δε βλέπει το σεξ ρομαντικά αλλά σαν μια φυσική πράξη γι' αυτό και «χρησιμοποιεί» αρκετές φορές τους άντρες για να ικανοποιήσει την ανάγκη της. Είναι λίγο βιτσιόζα, της αρέσουν τα βρομόλογα και ανάβει με εντάσεις και καυγάδες. Εάν δεν την προσέχετε αρκετά, θα πάει αλλού.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε αντίθεση με τις Κριαρίνες η γυναίκα Ταύρος ήρεμη και το άγγιγμά της τρυφερό ενώ κάνει καταπληκτικό μασάζ. Η ερωτική της διάθεση κρατάει ώρες γι' αυτό και προτιμά τους άντρες που αντέχουν χρονικά. Επίσης φροντίζει να ικανοποιεί πολύ τον σεξουαλικό της σύντροφο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Διδυμίνα δεν είναι ο τύπος γυναίκας που θα μπει σε μια μακρόχρονη σχέση γρήγορα ενω λειτουργεί πολύ αυθόρμητα. Της αρέσει να μιλάει κατά τη διάρκεια του σεξ, να αλλάζει στάσεις, χώρους και δεν αρκείται στο κρεβάτι. Ετοιμαστείτε για το διαφορετικό κάθε φορά.


HRO LEGAKH

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Η Ηρώ Λεγάκη και το ολοφύσικο στήθος της, ξεγυμνώνονται!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μόλις στα 20 της χρόνια η Ηρώ Λεγάκη αναδείχθηκε Playmate της χρονιάς το 2011! Με καταγωγή από Νάξο και Κέρκυρα, η μελαχρινή...
καλλονή δεν δυσκολεύτηκε να ξεχωρίσει από τις συνυποψήφιές της και να κατακτήσει τον τίτλο που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Καλλίγραμμο κορμί και λαχταριστά οπίσθια, πώς να μην ασχοληθεί με το μόντελινγκ και να στερήσει τέτοια προσόντα από όλους μας; Με τη γυμναστική και το χορό να αποτελούν τις μεγάλες της αγάπες, διατηρεί το σώμα της σε άψογη κατάσταση ενώ δηλώνει πως το στήθος της είναι φυσικό παρότι πολλά γράφονται. Εμείς, την πιστεύουμε!



sportygossip.com